Lördag 2/8

2008-08-02 10:48:16 Dagboken
» Kommentarer(2) «


Då var det även lördag.. William väckte oss strax innan 8 idag, då stog han upp o tjata som han brukar göra på morronen, så Jörgen gick och bytte blöjjan, och jag gav han ögondropparna, sen gick jag och gjorde en flaska välling, sen har det bara vart bus på morronen, i vanlig ordning. Ringde även på en lägenhet på Stavre, en 3:a, men dom skulle ha 7.200 i månaden, så det kändes inte alls aktuellt för oss, på tok för dyrt! Vem hyr en sån dyr lägenhet? Ja inget för oss iaf.

Har vart ute med lilla vovven, o när vi kom in låg William och sov hos pappa, när han vaknar är det dags för ögondroppar igen =( Sen efter lunch nån gång ska vi gå bort till Jessica, jag ska färga mitt hår, och William ska klippa sig, va läskigt och klippa av hans gulliga små lockar, men det är väldigt långt nu, så det behövs.

Vet ni vad? Häromdan skrev jag ju att willes tredje tand va på väg upp, gissa om jag missbedömde, för det är inte bara tredje, utan fjärde, femte och sjätte tanden som är på väg, och alla dessa samtidigt! Mammas kille är stor nu =) hihi. Va söt han kommer bli när dom kommit upp helt, :)

Ikväll åker Jörgen mot Falköpingshållet tror ja det va och spelar på ett ställe, tråkigt att få sitta ensam ikväll, men det får gå. Vet ej när han sticker, för han har inte fått tag på den killen som ska ha hand om det än. Nej nu ska jag lägga mig i soffan hos min baby ♥

Kommentarer
Postat av: Lisa

Ja vist var dom! =)

2008-08-02 @ 12:15:33
URL: http://lizadahlberg.blogg.se/
Postat av: E m m y (Amafäo)

han var itne i ett sånt tillstånd så att han kunde torka upp det själv.. tyvär. :P

2008-08-02 @ 18:02:45
URL: http://amafao.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback