Måndag 11/8

2008-08-11 09:07:00 Dagboken
» Kommentarer(2) «


Då var det måndag åter igen.. En ny vecka med nya saker som skall göras.. =) Vi vaknade vid halv 8 idag, kändes skönt att få sova ut lite även om de inte va mycket, men jag inte o la mig så fasansfullt sent igår heller så för mig gjorde det inte så mycket, dock vaknade jag upp med mensvärk, så det var bara att gå o hälsa på mr ipren, min bästa vän när jag har värk :p

Idag ska vi åka ut till Överby, shoppa och storhandla som jag skrev igår, me like! :) hehe, får se om man hittar nåt skoj, jag hoppas dom har kvar den där jackan på dressman till Jörgen, jag blev verkligen kär i den så tycker han ska ha den, tänkte att jag även skulle kolla efter en höstjacka till mig, o kanske nån sån där tjockiströja, skulle även behöva ett par nya jeans.. =/ Men det är mycket man behöver.. William behöver vi ju inte tänka på i klädväg, han har så det räcker och blir över :)

Jag är så fruktansvärt sugen på att käka kinamat idag, men det tror jag inte Jörgen e sugen på.. Vi får la se. Ska fråga han iaf om han vill äta det med mig. Nu har jag äveb betalat påslakanseten från IdaT som jag vann på Tradera igår :) Det är jätte fint, ljusblått helt nytt så klart =) Så det borde komma i veckan nån gång.. Nu ska jag gå o göra mig iordning medans Jörgen är ute med Rocky!

Kommentarer
Postat av: Naomi

Nu har jag tagit fram dom 10 bästa bloggarna! Kolla in och se om du har kommit med!



http://blogg.ungamammor.com/2008/august/rosta-pa-vem-blir-veckans-blogg-v-33.html

2008-08-11 @ 12:37:10
URL: http://blogg.ungamammor.com
Postat av: Mari

Vilken söt pojke! =) Ha en bra dag.

2008-08-11 @ 13:04:35
URL: http://kolikmim.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback