Massa saker hela tiden..

2008-08-28 20:44:26 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Har märkt att det inte blir uppdatering alls ofta längre, men sen finns det ingen tid heller, men jag ska försöka bättra mig. Jag lovar! I skolan gick det jätte bra idag, först svenska på morronen, trodde det va matte men jag hade tatt fel, hade skrivuppgift idag, det gick jätte bra, fick beröm för min lilla "berättelse" Sen fick våran lärare gå och ringa polisen för de va nån utanför som snodde en cykel, konstiga människor det finns, sen var det håltimma i 3 timmar, åkte hem till Williams farmor, men han låg o sov =( Sen när Jörgen piggnat till åkte vi ner till Bussgods och skickade iväg 2 paket. Så nu är vi av med dom, och är några hundralappar rikare, haha!

Har även vart iväg o handlat massa kakor och sånt inför kalaset på lördag, så på lördag förmiddag är det bara att baka tårtorna. Ska även tvätta på lördag när vi ha kalas? Kul va? Men vad ska man göra när det va den enda lediga tvätt-tiden! Måste få tvättat för det e MYCKET tvätt nu.

Vi hann även med en cykeltur med Åsa & Barnen, hon har ju köpt en cykelkärra så nu kan vi cykla ihop =) Cyklade ner till stan, tog en fika och kollade på en hjälm till William, men det va så litet utbud på Sportex så det va inget jag fastnade för. Det får duga med den han har tillsvidare. Imorn är det skola igen, men kort dag tack o lov, 8.20-11.30. Sen är jag ledig en heeel vecka! =) Visst låter det underbart?!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback