Modell för idag

2008-08-08 15:21:31 Dagboken
» Kommentarer(4) «


Nu har vi modellat klart för idag, det blev 1-års kort på Willia, kort på William & pappa. Familjefoto, kort på mamman och pappan tillsammans ♥ och kort på bara mig, Madde sminkade mig sjukt fint, och fixade mitt hår hur fint som helst, jag kände mig verkligen snygg efter att hon va klar, tack Madde för att du gjorde min dag, super stort tack! Hon fotade även Thea, Melwin & Åsa, slår vad om att alla kort blev jätte fina verkligen! Hon vet verkligen hur man fångar ögonblicket den där kvinnan, + att hon har en jätte söt dotter som vet hur man charmar, William föll pladask för Linnéa :) Det gör nog dom flesta, likadant med Freija som oxå var här, en riktig liten skönhet :) Brås nog på mor sin skulle jag gissa på :)

Efter att alla åkt hem, så plockade jag undan allt, dammsög upp alla kaksmulor som blev efter 5 små barn hade fikat, hah! och sen la jag William en stund för att nana lite, han sover fortfarande så jag har satt igång en maskin med disk, och nu sitter jag bara o slappnar av lite :) Det har inte vart mycket av den varan idag, så jag sitter bara här i mitt vackra hår och snygga sminkning :) hehe. Madde skulle skicka över bilderna ikväll, jag längtar kan jag ju säga :)

Om några timmar sticker Älskling iväg till Strömstad, gud va jag kommer sakna honom, alltid lika jobbigt när han åker både för mig o lilleman :( Vi vill ju inte vara utan våran älskling.. men han måste ju jobba, det är ju bara så.. Vi har ju haft turen att ha han hemma i veckan iaf. Men vi får pussa och krama han desto mer när han kommer hem på söndag. Imorn ska vi ju tvätta hela eftermiddagen så vi håller ju oss sysselsatta.. hehe.. Nu ska jag hitta på nåt annat, än att bara sitta här.. Puss & Kram!

Kommentarer
Postat av: E m m y (Amafäo)

ja eller hur, hatar getingar!

2008-08-08 @ 16:10:21
URL: http://amafao.blogg.se/
Postat av: Lisa

Väntar spännt på att du ska lägga upp kort här ikv då! =)

2008-08-08 @ 16:33:49
URL: http://lizadahlberg.blogg.se/
Postat av: Jessica

Jaha har vi det :D Tycker Emmaljungas skötväska är toppen verkligen!

2008-08-08 @ 18:13:58
URL: http://jessicanord.blogg.se/
Postat av: Jessica

Vi har faktiskt inget planerat än =/ kommer väll på nått =) Vad ska ni göra? Kraam

2008-08-08 @ 18:42:09
URL: http://jessicanord.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback