Nu blir det akuten

2008-08-23 13:15:09 Dagboken
» Kommentarer(4) «


Nu vill vi kolla upp detta, då William verkar ha ont i halsen, men vi får inte komma till Jourcentralen, vill ni veta varför, William har inte fyllt 1 år, nää för han fyller imorn, så barnsligt. Hade vi behövt komma dit imorn så hade det gått bra men inte idag, då får vi åka till akuten istället och sitta där i flera flera timmar. För inte fan går det fort där inne, gissar på att vi säkerligen kommer sitta där i 5 timmar, om inte mer. Kul va? Blää jag hatar verkligen att sitta på akuten i flera timmar, sen är febern tillbaka igen, låg på 38,4 så jag gav han ipren, varför måste mitt älskade hjärta vara sjuk för? :-(

Ja så nu vet ni vart ni kommer ha mig i eftermiddag, så fort Jörgen kommer hem åker vi, han är o tittar på MC kortegen som han och William skulle åkt på egentligen, men eftersom febern o allt det kom tillbaka så fick William vara hemma. Men Jörgen tog med sig filmkameran så då kan ju William få se det på film iaf.

Tycker så synd om William som ska behöva vara sjuk när det är hans födelsedag imorn o allt. Han sover fortfarande, får nog väcka han snart så vi kommer iväg upp till akuten.. Skriver väl när vi kommer hem igen.

Kommentarer
Postat av: MammaE

Meen usch... ge han en bamse krya på dej kram från mig... Lille plutten!

Kram

2008-08-23 @ 14:16:06
URL: http://mamatill2.blogspot.com
Postat av: Christina

Har han inte åkt på 3 dagars feber bara då?

2008-08-23 @ 14:26:28
URL: http://kicket.blogg.se/
Postat av: Madelene

Åk till akuten och sätt er tycker jag.Linnéa var lika dan och jag trodde det var halsen eftersom hon verkade lite hes m.m. Men det var ju öroninflammation på båda öronen..Går ju ganska snabbt när det är små som söker..För oss tog det 3 timmar igår..ganska lång väntan men då hade dom en del att göra. Och om de är halsfluss eller annat får han medicin direkt och blir friskare snabbare. Skönt att få det överstökat för er.

2008-08-23 @ 18:44:03
URL: http://madelenel.blogg.se/
Postat av: Lisa

ok, en sån telefon som jag vill ha. Vad är det som är så dåligt med den då?

2008-08-23 @ 18:54:18
URL: http://lizadahlberg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback