Pirates Of The Caribbean 3

2008-08-23 22:47:22 Dagboken
» Kommentarer(3) «


Vi har precis suttit och tittat på min favvo film som gick på TV1000, jag älskar dom filmerna med Johnny Depp, han är ju rätt snygg i dom filmerna, eller vad säger ni? det va iaf 3:an som gick på TV idag.. Så det har det ägnats tid åt idag, blega på Jack Sparrow^^ haha! Mumsat lite chips & dip med, men jag tröttna och myste i soffan istället med min älskling ♥

På Akuten gick det bra, till min stora förvåning behövde vi inte sitta och vänta alls länge, jag hade ju räknat med att vi skulle få vänta i ca 5 timmar, som det vart för oss alla andra ggr, men inte idag. Vi hann knappt sätta oss ner innan dom ropa upp William, inne i rummet fick vi klä av honom så dom kunde ta tempen och väga honom, han vägde 9,8 kg! sen tog dom ett halsprov, men det kom tillbaka positivt, alltså ingen halsfluss, utan bara en vanlig virusinfektion som får försvinna av sig självt. :) Vi kunde ge han ipren mot febern om den inte ger sig, och även om han verkade ha ont nånstans.

Imorn är den stora dagen som vi så mycket gått o väntat på, nämligen Williams födelsedag! :) Imorn är det precis ett år sen min prins föddes, nämligen kl 20.50! Då kom han ut med hjälp av en sugklocka. Den underbaraste tiden i mitt liv, då jag fick se han för första gången och hålla han i min famn. Min prins, mitt allt, utan dig vore jag ingenting! :)
Imorn ska han få massa paket, och bli överröst med massa pussar o kärlek som han får varje dag! =)

Kommentarer
Postat av: Sandra

Johnny <3 Älskar filmerna och Jack <3

2008-08-24 @ 17:31:29
URL: http://ontheway.blogg.se/
Postat av: Sandra

oj glömde; vilket tur det inte var nåt allvarligt med William :) Lycka till hoppas febern går ner!

2008-08-24 @ 17:32:04
URL: http://ontheway.blogg.se/
Postat av: Nilla

Man brukar inte få sitta länge med småbarn..När vi va där me Nadine då hon va 2 veckor så kom vi in på 5 minuter

2008-08-27 @ 15:24:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback