Seg & trött

2008-08-26 21:02:26 Dagboken
» Kommentarer(2) «


Inte alls vart mycket uppdatering idag, men inte så konstigt då jag inte vart hemma nått alls på hela dan idag. Seg dag i skolan, ingen matte på eftermiddan, läraren kom helt enkelt inte, så ja jag hittade Jessika o vi satt o pratade om typ allt tills hon skulle hämta sin lillkille på dagis, då gick jag hem till svärmor och väntade på att Jörgen skulle komma och lämna William, eftersom han skulle åka med sin pappa upp till Sundsvall, för han ville inte köra så långt ensam utan då kunde dom turas om att köra.. Så min älskling är inte hemma förän tidigast torsdag. Så imorn får William vara hos farmor & farfar när jag är i skolan.

Efter att Jörgen lämnat William, tog Jessica & Jag bussen ner till stan, jag skulle ju kolla efter jacka till mig, det blev ett par byxor till Willia, OVANLIGT?! Sen fikade vi lite, och sen köpte jag en märkpenna så jag kan märka Williams kläder nu när han är stor kille och ska börja på dagis. =)

Jag orkar inte skriva så mkt mer, jag ska lägga mig i soffan o slappa, imorn blir det skola o åter igen skola.. + att jag ska ta med mig lite tvätt hem till Jessica, hehe. Har ingen tvätt tid förän på lördag o här behövs tvättas, så jag lånar in mig på hennes imorn ist^^ haha. Nej sov gott..

Kommentarer
Postat av: Madelene

Åå..Tackar=D Hatar att vara med på bild(ser ut som jag vet inte vad), fotar jag själv så känns de inte lika jobbigt iallafallhaha

2008-08-26 @ 22:06:50
URL: http://madelenel.blogg.se/
Postat av: Madelene

Haha..får väl se om jag fastnar på fler bilder=)

2008-08-26 @ 22:15:44
URL: http://madelenel.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback