Snart läggdags

2008-08-03 22:56:24 Dagboken
» Kommentarer(3) «


Då var denna veckan förbi, och en ny inväntas imorgon. Full av bus och nya upptåg.. =)
Nu ikväll har jag smaskat i mig 1 KG kräftor, helt ensam! =) Det ni, fast det är nemas problemas för min del eftersom jag älskar skaldjur. Även smaskat lite godis till seriestarten av Bones, ett mycket mycket bra program om ni frågar mig! Sen gick jag ut en sväng med soporna, vill helst slippa att det kommer lukta fisk i hela lägenheten imorn efter kräftresterna så det va lika bra att gå ut med skiten, gick även ner i tvättstugan för att hämta upp alla kläder som hängde på tork, och nu dröjjer det nästan en vecka innan det är dags att tvätta igen!

Imorn kl 06.40 (tror jag) så ska Jörgen vara i Vara, och besikta våran bil, inte för att jag tror att den kommer gå igenom, men då har vi iaf en månad på oss att åtgärda felena, och det slipper bli körförbud på den. Så han kan ta sig till jobbet utan problem. Tänkte jag skulle försöka få städat här hemma, men då gäller det att nån kan passa William under tiden, för jag kan inte dammsuga när han är hemma, eftersom han har blivit så fruktansvärt rädd för dammsugaren och sitter o illtjuter =/ Ska även ringa och kolla om hur det blir med Jörgens semesterpengar. Vill ha dom utbetalade snarast, så vi kan börja fixa iordning Williams rum, det är givetvis mycket som ska köpas in hit..

Det är tapeter, Han ska ha matta, lite att sätta upp på väggarna, lite förvaring för leksaker och så.. Nya gardiner i mer pojkstuk, lite sånt. Ska bli så skoj att få inreda hans rum, i den mån ekonomin vill.. Men det ska nog bli bra =) Kommer dock kännas knepigt när han börjar sova i eget rum och inte längre inne hos mamma och pappa! Nej om man skulle gå och borsta tänderna och snart lägga sig för natten.. ♥

Kommentarer
Postat av: ytterberg

Jag skulle LÄTT kunna äta 1 kg kräftor jag med. Kräftor är absolut det godaste som finns! Och inte ett dugg mättande som tur var ;)

2008-08-03 @ 23:12:15
URL: http://sandraytterberg.blogg.se/
Postat av: ytterberg

hehe ja men klart, allt som är färskt är alltid godast! åt ju frysta för kanske en månad sen, jätte gott, men slår ju inte färska. Men snaaart blir det kräftskiva! :D

2008-08-03 @ 23:30:57
URL: http://sandraytterberg.blogg.se/
Postat av: mezzie

haha 1kg kräftor drog jag med i mig häromdagen :-)

Sååååå gott!!

Men jag tog små baugutter och avioli med smaskens!

Ha en fin måndag!

Kram

2008-08-04 @ 10:56:07
URL: http://mamatill2.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback