Söndag 17/8

2008-08-17 10:10:24 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Va inte så mkt skrivande igår såg jag.. Det va rätt mkt att göra, jag städade hela dagen igår typ, så William var och lekte hos sin faster. Mycket för att han är så rädd för dammsugaren så därför fick han vara där en stund, så nu har man fått städat hemma oxå, men det blir nog snart igen, så som denna hund fäller, det är kopiösa mängder med hår, funderar på om jag skulle köpa vitamin tillskott för han och se om det kanske blir bättre..

Idag ska jag på Klädparty hemma hos Therese :) Ska bli jätte kul, dels för att se hur dom bor, och träffa henne såklart :) + att man får titta på snygga kläder, får se om jag köper nått, eller om det bara blir att titta.. :) Det märker vi, så pappsen & William får vara ensamma en stund utan mig^^ Det klarar dom säkert bra :)

Imorn har jag tvätttid igen =/ Jag boka så jag kunde tvätta alla våra mattor. Det behövs med jämna mellanrum, sen är det första riktiga skoldan imorn, börjar 10.10 så det är rätt skönt då slipper jag gå upp jätte tidigt :) Hoppas att det ska gå bra iaf. Nej nu ska jag typ äta frukost eller ngt :)

Om 1 vecka fyller våran lilla kille 1 år! :)

Kommentarer
Postat av: Annelie

svar: jaha va kul. Ska ni ha barn kalas elr blir detbara för släkt? Vad blir det för presenter??

2008-08-17 @ 10:37:02
URL: http://almondine.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback