Söndag 31/8

2008-08-31 16:07:03 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Sista dagen på denna månad.. Imorn är det 1:a September och det är inskolning på dagis som gäller =) Kl 10 ska vi vara där, ska bli spännande o se vad som kommer hända, men antar att det bara är info och lite rundtur som gäller. Sen på eftermiddan ska jag träffa Madde, och vi ska fota lite, lite galna kort, hehe! Så hoppas det är fint väder imorn så vi kan vara utomhus :) Ni kommer så klart få se resultatet här sen..

I förmiddags va vi ute hela familjen på prommis, gick till kyrkogården o gick lite, det är så skönt o promenera där för det är så fridfult. sen gick vi hem till Williams farmor o lämnade lite kakor som blitt över från igår. o sen åkte vi upp till Maxi o handlade så vi kan äta varma mackor ikväll, det är ju sååå gott =) Råkade även slinka ner lite annat gott =) Nu kan vi inte handla med, för vi får inte plats i varken kyl eller frys, det e proppfullt haha!

Så nu är det skönt att äntligen vara hemma, slappna av lite! Jörgen ligger och vilar lite och det gör William nu med, det blev så tyst nämligen, haha! Kan han behöva så som han håller igång.. Nej om jag med skulle lägga mig o slappa kanske? :)

Kommentarer
Postat av: Lisa

Ja det är skönt att slappa lite när man kan!!! Man får passa på liksom!

2008-08-31 @ 21:13:34
URL: http://lizadahlberg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback