Tisdag 5/8

2008-08-05 09:03:35 Dagboken
» Kommentarer(6) «


Börjar dagens inlägg med att säga Grattis till Naima som fyller 1 år idag! Grattis Grattis!! Nu är du stor tjej, hoppas du får en fin födelsedag idag med massa massa paket och gå tårta =) Vi var hembjudna till dom idag, men eftersom William inte är helt fri från sin ögoninflammation så ville jag inte komma dit och smitta ner dom andra, bättre att vi väntar tills han är helt frisk innan vi ger oss på det.

Jag är så äckligt trött nu =/ Skulle behöva lägga mig en stund känns det som, men med en hyperaktiv unge så finns inte det på mitt schema just för tillfället, men han ska sova om en stund så då går jag oxå och lägger mig. :) Jörgen är iväg o jobbar och sliter i vanlig ordning. Önskar vi kunde få ha han hemma mer, men man kan inte ha det så bra jämnt. Han måste ju jobba och tjäna pengar, längtar tills jag oxå får ett jobb, då kan man "leva" lite mer, nu har vi bara hans lön + min föräldrapenning, snart blir det ju mitt CSN lån då, då jag tar ut min sista månad föräldrapenning nu.

ja, HJÄLP snart är min mammaledighet slut, närmare bestämt på torsdag nästa vecka, då börjar allvaret. Tänk att jag gått hemma på mammaledighet i över ett år nu =/ Hade mer än gärna vart hemma längre med William, men det har jag inte råd med, måste ha en egen inkomst oxå. + att jag behöver ha en utbildning, för jag vill ha ett jobb, så jag tänker inte ge mig! Jag har ett mål, och det ska jag nå! Jag är gött peppad att börja skolan nu. Ska även bli skönt att komma ut o göra nåt på dagarna, även om jag tycker det kommer bli jobbigt att lämna bort William. =/

Frukost dags, sen ska vi vila!

Kommentarer
Postat av: N

Lycka till med pluggandet! Vad är det du ska plugga när du är klar med komvux förresten?

2008-08-05 @ 10:32:24
Postat av: Emma

Jaha okej, har du ingen utbildning alls nu eller? Jag är ju undersköterska nu så det slipper jag som tur är. Men det är nog sjukt svårt att få plats på förlossningen =(! Vill ju faktiskt inte jobba med annat och jag känner att läsa till BM är nog något jag kan satsa på om många år.

2008-08-05 @ 14:13:45
Postat av: Emma

Jasså, ja men det är ju bra att du känner att du vill läsa nu då. Ska du börja nu när mammaledigheten tar slut då eller?

2008-08-05 @ 20:21:32
Postat av: Emma

Oj ska han börja dagis =) Stora killen alltså. Är det på komvux du kommer läsa nu då eller? Hur länge ska du läsa nu?

2008-08-05 @ 20:42:51
Postat av: Emma

Jasså okej. Ja men gud va bra. Men då måste usk utbildningen vara väldigt intensiv eftersom den i vanliga fall är 3 år. Men du ska inte läsa till något annat efter det eller? Jag skulle ju helst vilja läsa till BM men jag tycker inte det är så himla roligt och läsa haha! Men vi får väl se om jag läser det senare när Melvin och hans kommande syskon är äldre. Jag har ju hela livet på mig =)

2008-08-05 @ 21:58:56
Postat av: Lisa

Vad är det du ska plugga till??

2008-08-06 @ 10:04:19
URL: http://lizadahlberg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback