Torsdag 21/8

2008-08-21 07:16:06 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Gud va segt det var att kliva upp 06.30 idag.. Det görs helst inte för ofta, det är ju för fan innan William ens vaknat till liv, han ligger fortfarande i sin säng och sover och har det bra. När jag kommit upp ur sängen så gick jag ut i köket och plockade i en diskmaskin och gjorde mig en kopp te, det får bli min frukost idag, det är alldeles för tidigt för att jag ska kunna äta nåt, får ta det när jag kommer hem istället. slutar ju min lektion 9.40, och sen är jag ledig tom 12.30 då nästa lektion börjar så då åker jag hem och o äter, duschar o fixar tårtan, för det hinner jag nog inte efter skolan.

Idag är det ju som sagt barnkalas, Williams kompisar kommer hit och leker med honom, och äter hans mamma första tårta som hon bakat, hur den nu kommer smaka, ja vi får se.. haha! Annars finns det ju kakor att äta. Jörgen hade visst bakat en sockerkaka igår med efter att jag hade gått o lagt mig, min egna lilla hemmafruu.. Han kan bara han vill =)

Om ca 45 min, är det dags för mig att börja cykla till skolan, usch jag är inte alls peppad för tidiga mornar. Tur att det bara är så 2 dagar i veckan, och imorn är ju en tidig dag, då slutar jag 11.30 och sen är det helgledigt^^ hiihii..
Nej jag ska nog lägga mig o vila i en halvtimma kanske? =P

Kommentarer
Postat av: Malin

Jag har höga förväntningarn av din tårta.. haha:)

2008-08-21 @ 12:23:31
URL: http://malinsmumsigasida.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback