Våfflor är gott :)

2008-08-05 21:21:29 Dagboken
» Kommentarer(3) «


Nästintill lika seg dag idag, vi har bara varit hemma och degat :p haha.. Pappa Jörgen kom hem tidigt idag, redan vid halv 2, då blev vi lite chockade, men askan hade tagit slut och det fanns inget mer att köra.. Så ja inte blev vi besvikna av att ha han hemma, snarare tvärtom :) så han ställde sig i köket o lagade mat till oss, skinksnitzel, med klyftpotatis & beasås, mums! =) Sen satte vi oss vi datorn hela familjen o internet shoppade^^ Det blev sjukt mkt, haha.. 1700,- kläder på H&M till William, sen ytterligare 1500,- i kläder på Ellos till Wille, sen en ny dammsugare, elvisp, webkamera, nya kläder till mig, en jätte snygg väska.. Hela kalaset slutade på lite över 4000,- enbart hos Ellos :p Men man ska väl få roa sig ibland, det är inte ofta vi shoppar så, + att det va mycket kläder som han kan ha i vinter, & lite sånt =)

Sen klädde vi på oss, och tog en promenad, gick runt halva krono typ, och sen förbi Jörgens mamma och sa hej.. och i vanlig ordning tiggde William till sig mat hemma hos farmor. Konstigt nog så blir han alltid så hungrig när vi är där, undra va det kan bero på?! haha.. Väl hemma så natta jag William, och Älskling ställde sig i köket och gjorde våfflor, är han inte underbar? ♥ Så det fick bli våran kvällsmat tillsammans med lite allsång :)

Nu sitter jag här o snokar runt i olika bloggar, så jag tänkte att ni skulle få tipsa mig om just eran favorit blogg? Jag vill ha fler bloggar att läsa :) Så skriv ner den i kommentarer^^ :)

Kommentarer
Postat av: Therese

Tackar, tycker dock inte att han är så liten längre ;)

Är du intresserad (bloggen) är det bara att läsa på =D

2008-08-05 @ 21:35:19
URL: http://nuppi.blogg.se/
Postat av: lisa

wiie kul att han kom hem tidigare så ni fick umgås lite längre :) och våfflor är ju hur gott som helst.

2008-08-06 @ 02:23:08
URL: http://bangxbang.blogg.se/
Postat av: nalle333

Haha!

Jag vet inte om den är läsvärd, men kika gärna in i min blogg lite då o då. Kanske en blogg som är värd att hänga i granen? skrattar ;)

/nalle333

2008-08-06 @ 07:03:23
URL: http://www.metrobloggen.se/nalle333

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback