Vilket jävla väder

2008-08-04 21:34:40 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Dagen har vart seg, vi har lekt, o vilat mest hela dagen.. Inte mycket som blivit gjort här hemma inte.. När pappa Jörgen kom hem, lagade vi lite middag och sen åkte vi ut till Överby och handlade lite.. Vovven behövde mera mat, och vi behövde lite mjölk o sånt, shoppade även med mig våffelmix som jag ska göra imorn :) Smaskens! Annars har det vart lugna puckar, jag har precis tagit mig ett bad så nu känner jag mig fräch, iaf ett tag till..

Det är världens jävla oväder ute, regnet står som spö i backen, och det blåser sjukt mycket. Undra om det kanske tom blåser upp till storm, jag tycker det är mysigt när det blåser o regnar så, :) Men tycker mer synd om våran hund, för han är jätte rädd när det blåser, och vinden kastar mot rutorna. Är glad att jag slapp gå ut med han ikväll, haha! Jörgen kom in helt dyngsur efter en kort prommis med rocky. Men är man hundägare så måste man ut i ur o skur, tur man är 2, för då kan man ju turas om.. Även om det mest är Jörgen som går ut med vovven.

Imorn är det ny dag, hoppas att det inte ska regna lika mycket, så man kan komma ut en liten stund iaf, jag behöver få röra på mig, få komma ut och gå en sväng, så jag hoppas på uppehåll imorn =) Nu tänkte jag att jag skulle umgås med Jörgen lite ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback