Fika hos Emma

2008-12-09 22:07:15 Dagboken
» Kommentarer(0) «


hejhopp! =)
Vid 11-tiden gick vi och mötte upp Emma & Melvin, traskade ner till stan och mötte Emilia & Alvin, och Sandra & Loke.. Så där gick vi barnvagnsmaffian, haha måste sett ut =) Gick hem till Emma, och efter en stund kom Jessica & Tuva, och Amelie & Hugo.. En jätte trevlig fika, och William va jätte snäll och inte alls sådär pillig som han brukar vara.. =) Han va mysig min lille kille.. Sen efter det flesta hade gått, jag och emilia stannade kvar en stund till, så satt William o gungade i Melvins matstol, och helt plötsligt så bara han började nicka till, haha sötunge!

Vid halv 6, kom pappa Jörgen och hämtade oss .. =) När vi kom hem va jag tvungen att slänga nåt i magen, hela ja va skakis efter att inte ätit mer än en macka på hela dan.. *Shame on me* Imorn ska jag till skolan och William ska till dagis, och efter det ska vi träffa Emma & Melvin och ta en promenad =D Skönt att komma ut o röra på sig, så hoppas det blir lika fint väder imorron som det har varit idag.. =)

Precis tittat på säsongsavslutningen på Desperate Housewives, och så får det ju inte sluta! =( Nu får man ju vänta skit länge innan det börjar igen.. Buuuhuuu.. jaja, nu ska jag sluta babbla, men kolla in min sötis på videon nedan =)

Melvin sitter gott i sin gunga =)



Gladfisen Tuva .. :)



William gungar i melvins stol =D


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback