Fixar och trixar

2008-12-20 21:39:07 Dagboken
» Kommentarer(1) «


God Kväll!

Åh va jag har grejjat idag eftermiddag, William har haft en bra dag då han vart huuuur snäll som helst, inget trots idag inte, bara mammas lilla hjärtegull! Vi har tvättat, dammsugit hela lägenheten, bytt till julgardiner, satt fram lite mer julpynt, tanken va att ta fram julgranen ikväll, men jag orkar inte det så jag gör det imorn istället, så kan ju William vara med och hjälpa mig med det =) Ska strax ner och hämta tvätten, jag har inte orkat göra det än, det är ingen som tvättar efter oss ändå så det gör nog inget om den hänger lite extra!


Jag är så himla sugen på nåt gott, har chips men jag är sugen på nåt annat, scones känns lite lockande, ska se om jag har allt som behövs för det, för då kanske jag ställer mig och bakar så här på kvällskvisten .. *tokig mamma* Jörgen är iväg och jobbar idag med .. =(  Så vi träffar inte pappsen förrän imorgon. Lite tråkigt. Men ja man får se det positivt!


Imorgon har vi inte så himla mycket planerat faktiskt, det blir nog bara att ta det lugnt, för sen är veckan fullspäckad med saker att göra.. bland annat att Rocky ska på återbesök till veterinären, vi ska julhandla all mat, samt kanske köpa nån mer julklapp till William, sen är det julafton, vi ska hälsa på min mamma och önska henne god jul. Jag SKA till pappa och önska han en god jul, samt tända ljus för min underbara pappa! ♥ Sen blir det väl att träffa min andra bror så William får önska honom god jul .. =) Och i mellandagarna ska vi klämma in lite kinamat hade vi pratat om.. =)


Nu ska jag ner o hämta tvätten, och kika på sconesen =D




 


Kommentarer
Postat av: Emma

Vilka fina gardiner!



Japp, här hemma har vi en riktig gran. =) Fast vi brukar ha en kungsgran men det blev inte så iår. Har ni plast?



Ja han sitter mycket bättre i denna stolen. Så vi är super nöjda. =)

2008-12-20 @ 23:14:45
URL: http://emmaaronsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback