Idol kväll

2008-12-12 22:14:28 Dagboken
» Kommentarer(4) «


hejsan hoppsan.. Det kom ingen o tittade på lägenheten idag, Jörgen va tvungen att sova så vi sa att dom kunde komma på måndag istället om dom kunde då vill säga. Efter att William sovit en nap när vi kom hem från dagis gick vi på promenad med Emma & Sandra, en skön promenix på 2,5 timma! Gick runt slussarna o snackade en massa skit =D Blev även en hel del kort tagna idag, både på lucia firandet och ute på promenaden.. =)

Jag och William kom hem lagom tills det var dags att tvätta, och sen dess har han vart rent ut sagt jävlig! Han har gjort precis ALLT som han vet att han inte får göra, dratt ut en massa böcker o kastat dom allt va han kunde på bordet, tatt sina hårdaste leksaker och smäller dom allt va han kan i golvet så det dånar i hela lägenheten.. TROTS! Men han är allt go min lille kille även om man får vara framme o skälla lite på honom.

Han somnade strax efter 7 idag, det va skönt. Tro det eller ej. Lugnt och tyst blev det iaf. Sen har jag mest legat på soffan och kollat på idol ätit lite chips och godis =) Samt börjat bläddra i min Föräldrar och barn tidning som kom på posten idag! =) Nu tror jag att jag ska ta o fortsätta med det, samt kolla om luciafilmen blev nå bra.. =)

Luciafirande på dagis =)





Melvin gör såna gooa miner



Mammas underbara hjärta =)



William stack iväg med Sandra .. =)


Kommentarer
Postat av: kickan

Gud vilka härliga bilder!



föresten.. fin blogg tjejen! :)



2008-12-12 @ 23:14:23
URL: http://kick86.blogg.se/
Postat av: Malin

jätte härlig blogg du har .. :) kul o läsa då o då .. :) men du! en sak bara, det du gör med bilderna från din sons förskola är fel, olagligt.. du kan ställa till för barn eller föräldrar med skyddad identiet, ville bara du skulle veta så du inte åker dit påå det ...

2008-12-13 @ 21:24:05
URL: http://maalindarling.blogg.se/
Postat av: Malin

min mamma är med på bild, hon har din son i sitt knä :)

2008-12-13 @ 21:27:11
Postat av: Anonym

det du uppger är säkerligen sant, men saken är den att du har ingen som helst aning om någon av dessa barn eller föräldarar har skyddad identitet eller liknande ? det är upop till dig hur du gör (: tänker bara på att det foinns dom som inte vill ha sina barn på internet, det är därför ni föräldrar får blankett att fylla i när ni har era barn på förskola om ni v ill ha erty barn publicerat..

2008-12-14 @ 19:50:46
URL: http://maalindarling.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback