Julafton =D

2008-12-24 22:15:28 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Julaftons kvällen är kommen..

Vilken dag det har varit, William har total strejkat med sömnen vilket resulterade i att han sov ca 40 minuter idag. Fick väcka honom innan vi skulle bege oss iväg till hans farmor och farfar. När vi kom dit satte vi oss och kollade på Kalle Anka, det är ju tradition och se det. Efter Kalle va det juuulmat =D Som jag längtat, jag åt två stora portioner, sen va ja proppmätt, men lyckades på nåt vänster få plats med ca 4 portioner risalamalta, man skulle ju nästan kunna tro att jag var gravid så som jag åt.. Men det gott folk kan jag berätta att jag INTE är.. Då hade jag nog ätit ännu mer, iaf så som jag åt när jag väntade William. Makalöst.


Sen va det julklappsöppning, lyckades få en tomte i år med.. Ingen av dom andra barnen tror ju på tomten längre, så det var mest för Liam och Williams skull.. William tog emot sina paket från tomten så duktigt så, men sitta i knät på tomten, nää det gick inte hem. Kanske går bättre nästa år, när han är lite äldre. Han fick massa roliga paket, lastbil, massa massa bilar, brandbil, en aktivitetsboll (heter det så?) iaf en sån som man stoppar små klossar i. Han tyckte den va jätte rolig satt en bra stund o pricka i dom dära klossarna när vi kom hem. Han fick en hund med koppel som han säger "Ky" till.. Kan det vara Rocky tro? Och även den hunden hade ju ont i tassen förstår ni, han tog på tassen o sa "Aaaaj" .. Han är så söt! =)


Det är skönt att vara hemma nu efter allt ståjj som varit idag, när vi kom hem satte Jörgen ihop Williams kök, och jag måste säga att jag blev besviken =( Det var mycket mindre än vi hade trott.. Men jag hoppas han får skoj med det iaf, det är det enda som räknas, han somnade riktigt fort efter vi lagt han.. Kan jag tro, så som han hållt igång.. Jag håller på o för över bilderna från kameran, det var 224 st, så ja det kan ta lite tid.. HAHA.. =D Fick en jätte fin juklapp av min älskling, vi hade sagt att inte köpa nåt till varann i år, men han köpte ändå. En väggljusstake i smide, hur fin som helst =) *Me very happy* Nu ska jag lägga mig i soffan, så ska vi kika på nåt på TV.. Vi hörs imorgon..



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback