Kokat knäck

2008-12-21 20:30:55 Dagboken
» Kommentarer(3) «


Kvällen börjar lida mot sitt slut, iaf för våran del.. Jörgen sover och William sover, Rocky ligger här bakom mig och sover han med, jag hör att han snarkar min lille busvoffe =D Idag har vi haft en riktig slappardag, inte mycket nytta som blivit gjord här inte. Jag har klätt granen och ja våran gran är inte vacker, toppen är sne och den ser allmänt plastig ut. Jag är uppvuxen med riktig gran, och det hade vi hela min barndom, och det vill jag även att William ska få, så nästa år SKA jag ha en riktig gran.. Menja klädd blev den iaf. Fast mitt glitter räckte inte riktigt, så det blir att shoppa mer sådant. Samt att en lampa på julgransbelysningen va paj, så jag måste köpa ny lampa också.


Vi åkte även hem till Williams farmor och farfar en stund idag.. Jörgen spelade lite PS2, och jag lekte med William.. =D När han märkte att farbror Jonas hade vaknat så sprang han in i hans rum o sa "hoppa hoppa" Då skulle han lyssna på Klaras hoppsång. Toker! Hahah.. Han älskar den låten och kan lyssna hur många gånger som helst.. Vi åkte en snabbis till Willys när William va där, så jag kunde koka knäck =)


När vi kom hem så va William me mig i köket när jag skulle koka.. Det gick jätte bra att göra knäck men det va lite pilligt att få ner det i formarna, så en del kom ju på plåten, hehe! Nu står knäcken i köket och håller på att stelna.. Får väl se om det blev bra, om inte så va det ju faktiskt första gången jag gjorde det. Det har ju vart min mamma som gjorde det i alla år när man va liten .. =D Min mamma ringde när jag höll på me baket, vi ska åka till henne och Velu på torsdag är tanken och byta lite julklappar oså. Jag tror jag ska ge henne en förstoring på William, eller på familjen.. Vet inte riktigt än.


Imorgon ska vi till vetrinären på återbesök med Rocky. Då ska dom sy igen tassen.. Hoppas det ska gå bra, och att det blir sista besöket på vääääldigt länge. Nu däremot ska jag sätta min tjocka rumpa i soffan och kika på TV innan det är dags att nana kudden .. =)



 



William satt snällt och tittade på när Mamma kokade knäck, i hopp om att få smaka, men icke sa nicke!

Kommentarer
Postat av: Linda S.

Hoppas knäcken blir bra! :)

2008-12-21 @ 20:38:47
Postat av: Emma

Åh vad det ser gott ut. =)



Ja jag är faktiskt mer nyfiken på Melvins julklappar än på mina egna =) Hihi! det ska bli så roligt så!

2008-12-21 @ 21:20:10
URL: http://emmaaronsson.blogg.se/
Postat av: Emma

=) Hihi, ja vem vet! Haha, men då kanske även du ska ha en fika för knäck är ju såå gott =) Hihi!

2008-12-21 @ 22:02:58
URL: http://emmaaronsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback