Lördag 27/12

2008-12-27 20:03:01 Dagboken
» Kommentarer(4) «


Hejsan..

Usch va dålig jag är på att uppdatera men jag njuter nu när hela familjen är hemma, så har inte så mycket tid att sitta här, men jag ska bättre mig efter nyår, promise!

Idag fick vi sova till halv 9, gick upp och gjorde dom dagliga rutinerna, välling, ny blöja och borsta tänderna..  Sen va det massa bus som stod på schemat.. Har även varit en sväng på Överby idag, tänkte kolla rean lite, men hittade endast EN tröja till William, va så himla dåligt utbud på kläder i hans storlek men men, det blir ju Ullared snart, så får shoppa där ist =D


Åt tacobuffe på Coop.. William ville inte äta sin mat utan han ville ha tacos han med. Fast han äter bara majs och gurka. Ingen riktig middag för han inte, så han svepte sin flaska med välling när vi kom hem.. Han har börjat bli himla kräsen när det gäller viss mat, ja man kan ju inte älska allt? Tänkte jag skulle kolla på film om en liten stund, Batman - The dark Knight. Hoppas den är bra, någon som har sett den? Vad tycker ni om den isf? Hyrde den igår nämligen..


Annars ska jag bara ta det lugnt nu ikväll, William nanar så sött.. Imorn är det tänkt att jag ska träffa Åsa en sväng. Annars inte så mycket mer på planeringen, så himla skönt att ta dagen som den kommer, och inte ha fullspäckat schema hela tiden..  =D Nu ska ja kika på filmen..

Mums va gott det va med glass =)



Bjuder på en bild på mig själv.. =D


Kommentarer
Postat av: Linda S.

Den filmen tycker jag är jättebra :) Oh ska ni till Ullared, när då? :) Har William storlek L? ;)

2008-12-27 @ 20:19:07
URL: http://lindasundberg.blogg.se/
Postat av: Linda S.

Hehe jo du har sagt det, skämtade bara lite då det stod så i din text hehe :) Du hade hyrt filmen Barnhemmet va? Var den bra?

2008-12-27 @ 22:32:08
URL: http://lindasundberg.blogg.se/
Postat av: Linda S.

Hehe ja verkligen. Okej, du får säga till mig sen vad du tyckte om den, funderar på att se den :)

2008-12-27 @ 23:05:24
URL: http://lindasundberg.blogg.se/
Postat av: Elin

Oj gick du över såpass länge, då måste du vart lagomt trött på att vänta + folks tjat runtom!:D Märker ju att de blir mer & mer tjat för varje dag man går över från familjen osådär :D

Men allt gick bra när han föddes eller behövde du bli igångsatt då?



Nope jag har inga direkta känningar, lite fler samandragningar än tidigare kanske men inget annat sådär :S

Så de kan nog dröjja lite till! :D

Kram

2008-12-28 @ 00:03:31
URL: http://pumanan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback