Måndag 22/12

2008-12-22 09:39:06 Dagboken
» Kommentarer(1) «


God Morning gott folk!

Ny vecka, vi är inne på årets näst sista vecka.. Fort det här året har gått, snart är det 2009 redan.. Iaf så blev jag väckt av att Jörgen ringde och då var klockan redan åtta. Så då var det bara att knalla upp, William satt vaken i sin säng och typ väntade på att jag skulle komma. Så han fick lite välling och en torr blöja. Min knäck fick godkänt av Jörgen iaf. Så man kanske skulle baka lite till och ha med sig på jul, om jag orkar, för det va ett jäkla pill att få i det i formarna.. Men ska baka ischoklad imorgon tänkte jag, får se om jag lyckas med det också.


Nu ska jag lyssna igenom Per Gessles senaste platta, som min käraste fixade till mig. Han vet att jag älskar Per Gessle/Gyllene Tider/Roxette .. Japp jag är ett Per fan! =) Han är great på att göra musik tycker jag! Vad jag hört hittills verkar den bra. William springer runt med alla sina leksaker här hemma och busar, pappa har extra lång rast idag. Han ska inte vara tillbaka på jobbet förrän om en timma. Så då får vi njuta lite extra av pappsen.. =)


I eftermiddag blir det en tripp till Vänersborg och till veterinären. Det kommer inte att bli poppis för Rocky. Men han är ju så illa tvungen.. Så han blir frisk i lilla tassen, men den ser ju betydligt mycket bättre ut redan. Så det ska nog läka fint! Nej nu ska jag gå och jaga min son som har hittat nåt han inte får ha =)


Kommentarer
Postat av: Tuvas Mamma Jessica

hehe ja hon är så söt!

2008-12-22 @ 13:33:24
URL: http://jessicanord.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback