Nyårs shopping =D

2008-12-19 21:55:43 Dagboken
» Kommentarer(6) «


Hejhopp!

Idag har jag varit på Överby med Emma & Sandra =) Gott att komma iväg en sväng utan barn. Det behövs faktiskt ibland =D Jag hittade mig en nyårsklänning, tur jag hade tjejerna med mig som smakråd, annars hade jag nog kommit hem tomhänt. Blev himla glad när jag kom i en 38, vilket betyder att jag gått ner lite isf, minskat lite i måtten iaf. Himla roligt för min del, det stärker mitt självförtroende en himla massa. För ja tycker enbart mig själv vara väldigt tjock, fast jag är nog kanske inte det?! Jaja.. i klänningen kom jag iaf!


Sen hade vi tänk att vi skulle fika men på Överby var alla fik fulla så vi åkte till stan o satte oss på Mejeriet, Trevlig fik måste ja säga, dom hade gott julkaffe, dit får vi gå igen.. =) Tiden bara rusade iväg o rätt va det va så va klockan nästan 4 och det va dags att åka hem. Gick ut med Rocky med en gång för han va lite nödig. När vi kom in satte jag på han tratten och klippte upp hans tassbandage. Ja det va inte poppis vill ja lova, ni skulle ha sett hans blick när den där hemska tratten kom på =( Min stackars bubbis.. Allt blev så jobbigt för han helt plötsligt han går in i allt me den satans tratten, har fått byta matskålar till han, funkar inte o ha dom som är på ställning nu. Utan dom får stå rätt på golvet för att han ska kunna äta o dricka.


Efter att jag nattat William ställde jag mig och gjorde lasagnette, det va mums i magen vill jag lova.. Har inte ätit nån riktig middag idag så det va riktigt gott idag =) Har lite chips som väntar på att jag ska mumsa på dom, men jag är så mätt nu så jag orkar inte riktigt det! Jörgen är iväg och jobbar nu =/ Himlans tråkigt.. Men ja börjar bli van nu.. HAHA!

Nej om jag skulle sätta på rocky ett bandage så vi kan gå ut en snabbis.. då åker tratten av en stund, det blir nog bra =)


Ha en trevlig lördagkväll!




 

Första bilden är på mig i klänningen jag ska ha på nyår, visst är den fin? =)

Kommentarer
Postat av: Sandra

HOT MAMA! du va skit snygg i den klänningen verkligen :) och du hade ju skor som passade ;) haha

2008-12-19 @ 22:28:25
URL: http://sandraedin.webblogg.se/
Postat av: Tess

tycker du ser jättefin ut och smal!!

vacker är du. mvh T

2008-12-19 @ 23:11:26
Postat av: Emma

Ja där hittade du dig allt en väldigt snygg klänning. Och det är bara du som är dum för du är inte tjock någonstans. Dummer!

2008-12-19 @ 23:15:45
URL: http://emmaaronsson.blogg.se/
Postat av: Jelika

Du är superfin i klänningen. Jag tycker oxå jag är tjock och jag har oxå 38 i kläd stl.

2008-12-20 @ 11:11:49
URL: http://jelikas.blogg.se/
Postat av: F R I D A D R O T Z

Du är inte det minsta tjock, klänningen blev jätte bra och dina former syns jätte fint! Och former ska man ha ;)

2008-12-20 @ 13:10:16
URL: http://frídadrotz.blogg.se/
Postat av: Stefan W

Läs gärna mitt nya inlägg som handlar om DRICKSVATTEN, du kommer lära dig mycket och bli pepp på vatten! :D

2008-12-20 @ 13:14:49
URL: http://stefanweei.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback