Söndag 7/12 ~ 2:a Advent

2008-12-07 12:57:19 Dagboken
» Kommentarer(2) «


hallå hallå hallåå..
ja måste börja med att berätta om gårdagen, emma, robban, therese & amelie kom och hämtade mig hemma, sen åkte vi vidare till hemköp, ja tog ut pengar och emma stack hem och hämtade deras godis, sen åkte vi och hämta pizzorna o sen vidare upp till Sandra.. =) Vi käkade pizza och sen börja vi sjunga Singstar, aldrig gjort det innan och det va hur kul som helst, så nu ska jag nog tjata på Jörgen att vi ska köpa ett PS :) Får "bearbeta" han lite, hehe =D Vid 10 åkte vi hem till Emma, för Johannes och Loke ville komma hem .. =) Klart dom skull få de, och hos Emma va det ingen hemma.. Så där satt vi tills klockan va ca 02.15 och sen fixade jag skjuts hem för mig och Sandra. =D En riktig kanon kväll va det. Vi satt sammanlagt tillsammans i ca 10 timmar, o samtalsämnena tog aldrig slut, sjukt underbara tjejer och vi kommer ha det så kul i fortsättningen med, längtar redan till nästa mammakväll =) Har typ övertalat Jörgen med att fira nyår ihop me tjejerna, bara Jörgen inte får jobba då, men annars är vi gärna med på det! Trivs så bra ihop med dom, och det vore så himla skoj om Jörgen blev så bra vän med deras killar oxå =)

 

Idag gick jag upp vid 10, sov alltså 2 timmar längre än ja brukar .. =D Man får passa på . Sen har vi inte hunnit med så himla mycket än, har iaf fått nåt i magen, vi får åka o handla sen för våran frukost e slut, smöret va visst slut, så det kan gå! Blir väl att hämta våran lilla älskling snart med, När Johannes kom hem med Loke igår saknade jag min prins så himla mycket.. Aww gosigooos.. =) Imorn är det skola och dagis för mig och William, sen blir det ÖF i vanlig ordning, och träffa tjejerna igen =) Lika trevligt som alltid =D ..

Nej om man skulle röra på sig kanske, så man kommer härifrån nån gång.. Ska bara skicka över lite bilder först, det tar sin lilla tid =D Men lägger in några från gårdagen, annars kan ni kika in i min bilddagbok =)










Kommentarer
Postat av: Åsa

avis på er vill oxå ut och parta :-) ni verkade ha jätteskoj. Träffade din lillegrabb här förut när jag kom hem från jobbet vid 16.30 då sov han så sött så i sin vagn.

2008-12-07 @ 19:02:18
URL: http://mammtilltvabusar/sondag
Postat av: Liza

Ser ut som ni hade en trevlig kväll iaf! =)

2008-12-08 @ 13:28:53
URL: http://lizadahlberg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback