Tisdag 23/12

2008-12-23 10:36:33 Dagboken
» Kommentarer(2) «


Idag är det dagen före dopparedagen =D

Idag gör Jörgen sin sista arbetsdag innan jul ledigheten, egentligen så hade det vart hans sista dag på posten, för kontraktet går ut idag, men dom ville ha han i januari också, och det tackar vi inte nej till. Men dom skulle prata lite mer om det och sedan återkomma. Är ju hur bra som helst om han får några veckor till där. *Happy Happy*

  

Gick upp vid 8 idag, i vanlig ordning =) William va vaken då och ville ha välling, sen skulle han ha smörgås, enbart för att Jörgen åt de, men det va mest Rocky som fick den där mackan. Ja det tyckte väl han va gott, men ja veterinären tyckte vi skulle banta ner han lite för han va tjock, men det visste ja ju sen innan, påpekat det mååånga gånger. Men han är gosig, kanske inte är någon idé att banta ner en gammal hund heller, han är ju trots allt 8 år.


Jaja, idag blir det en sväng på bolaget, jag ska ha skumpa till nyår. Och måste köpa mig ett par strumpbyxor, samt att vi ska handla mat, kan behövas fyllas på lite nu innan julen. Imorgon är det JUULAFTOON, jag längtar efter julmaten, samt se William öppna sina julklappar, det är höjdpunkten att få se han öppna sina paket, och sen hans underbara leende. Det slår allt =D Saknar dock våra jular med min familj när pappa levde och mådde bra, all den goda maten pappa lagade, ingen slår den! Om mindre än en månad är det 2 år sen du lämnade mig, I will always love u .. <3

  

Nej nu ska jag passa på och äta frukost när busen ligger och sover.. Ciao!


Kommentarer
Postat av: Linda S.

Åh ja visst ska det bli så skoj att se dem öppna, får se hur det blir med Mio om han öppnar så mycket eller drar i snöre bara haha ;) God jul!

2008-12-23 @ 17:32:20
URL: http://lindasundberg.blogg.se/
Postat av: Emma

Haha nä du, vi har typ missat hälften men vi tar igen det nästa år. Och som sagt, man kan ju säga att jag skickar till alla via bloggen =) Hihi!



Hoppas ni fick tag i julmust??

2008-12-23 @ 19:22:55
URL: http://emmaaronsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback