Våran stackars voffsing

2008-12-14 20:42:23 Dagboken
» Kommentarer(4) «


Gaah va sega vi har vart här hemma idag, inte många knop som har blivit gjorda. Vi har mest gått o dratt här hemma och myst en himlans massa, vi får passa på när vi har pappsen hemma, för nu drar ännu en arbetsvecka igång för han.. Snart slut jobbat för hans del på posten =( Tråkigt att gå tillbaka till att vara utan jobb o gå hemma igen. Får hoppas han kan hitta sig nåt fast snart, men som det ser ut på arbetsfronten nu inom transport så är ju det bara att glömma.

Jag och William har iaf tagit oss ett gott bad, han har blivit lite anti mot det här att bada men fick han sitta i mitt knä och plaska ja då gick det bra. sen åkte vi iväg till affären o handlade hem lite mjölk och potatis, det behövdes fyllas på. Sen va vi ju hemma hos Helen som sagt, William brydde sig inte så mycket om granen, han satte kulorna i gungning mer än så va det inte, men ja han kände ju på dom. =)

Sen hämtade vi hem rocky oxå, och stackarn har skadat sin lilla tass jätte mycket! Blöder ju en hel del som sagt.. det är ett jack in vid trampdynan :/ Men husse har smörjt och satt på bandage så hoppas vi att det läker snart o att han slipper åka på besök till vetrinären. Imorn kommer även bror/morbror på besök med lite julklappar till William =) Och sen är det sista "unga föräldrar" för detta året :/ Lite tråkigt men det drar ju igång igen till våren som tur är =D ..

Nu är det snart dags för mig att krypa ner, ja känner hur huvudvärken smått tränger sig på..

Kommentarer
Postat av: Anonym

Vad ni är snälla =) Men va bra, så har vi ju löst det problemet iaf =)

2008-12-14 @ 22:45:08
Postat av: Nathalie

Fast vetrinären mamma prata med förut sa att det måste sys även om d bara skulle vara 2 stygn, för det är på ett sånt dumt ställe, och han går ju på det hela tiden och kommer inte läka annars ..

2008-12-15 @ 00:22:38
Postat av: Emma

undra varför jag också blir anonym ibland

2008-12-15 @ 11:12:52
URL: http://emmaaronsson.blogg.se/
Postat av: Emma

Haha ja du, det är inte alls långt kvar och i denna takten kommer han snart bli en tonårspojke =)



Du kommer väl till ÖF idag?

2008-12-15 @ 12:24:45
URL: http://emmaaronsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback