KVÄLL

2008-02-19 22:00:55 Dagboken
» Kommentarer(4) «


Ja då vart det kväll åter igen , o jag är klar med tvätten . Skönt . Har vart lite små irriterad så här på eftermiddagen/kvällen , men det tycker jag att jag får vara , just för att jag är jag! Mohahaha .. Jag är så glad att William börjat äta mat nu , så jag slipper den där vällingen mer än på kvällen innan han ska sova :) Annars är det gröt & mat som står på menyn , visst ska man iväg o så , då är väl välling smidigast men är vi hemma så blir det inget sånt :p 

Han kräks så mycket mindre nu när han äter mer fast föda o det gillar hans mamma jätte mycket att det minskat så kopiöst ! =) Williams mormor ringde innan o tjötade lite , hon är så glad att vi kommer på torsdag hon saknar sitt barnbarn jätte mkt , o nu har han ju vuxit jätte mkt sen dom träffades sist =)

Ska väl gå o lägga mig i soffan o mysa med min lilla familj , dvs rocky & jörgen .. för William sover =) Mammas litte snutte ! ♥ .. Mina killar är dom bästa ! :) 


image293

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ 

Kommentarer
Postat av: Anonym

en liten fråga bara när din son föddes fick du inte en bok som heter att leva med barn då? jag tycker att du ska läsa den det står många bra råd i den vad gäller barnmat. Mellan6-8 månader ska man inte byta ut nån måltid till barn man ska ge dom små smakportioner och även välling till efteråt och man ska ge dom välling eller gröt resten av dagen.När dom har blivit 8 månader ja då kan man börja att ge dom en vanlig hemlagad måltid mitt på dagen men välling eller gröt övrig tider, är först efter 1 års ålder som man kan börja att byta ut måltider och tvivlar du så ta och prata med BVC och har du inte boken så fråga på BVC om dom kan tala om vart du kan få tag i den och maten ska inte vara kryddad heller mellan 6-8 månader

2008-02-20 @ 13:55:21
Postat av: Anna

det e väldigt konstigt för här säger dom tvärtom till oss.. d e nog olika ska du se. men alla gör vi som vi själva vill lr?? hennes William har ju inte dött av det. min tjej har inte dött av det heller. så håll ditt för dig själv.

2008-02-21 @ 08:52:05
Postat av: Katja

Vad konstigt för jag har den boken, och det står inte alls så som du ( anonyma ) skriver. Kanske ska du själv läsa den ordentligt innan du börjar ge "goda" råd till andra ;-)

2008-02-21 @ 12:10:27
URL: http://pucko73.blogspot.com
Postat av: Madelene

Ååå..börjar ju koka...För det första bvarför vara så FEG att du inte vågar skriva vem du är om du nu är så SÄKER på hur man går till väga med ett barn???
Alla gör som dom vill för det första..vill man ge välling eller amma barnet till 1-2 års ålder eller längre så gör det.
Men kom inte och säg att det står i någon bok om att man inte ska ge små barn mat. Om man inte får ge små barn mat skulle inte burk mat finnas från 4 månader. Min BM säger att man ska ge barnen riktig mat om dom gillar det. Kanske du som borde byta BM och läsa rätt bok

2008-02-21 @ 15:29:36
URL: http://madelenel.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback