GÅSTOL

2008-01-05 22:06:39 Dagboken
» Kommentarer(3) «


Japps . idag har vi vart hemma hos faster Jessica nästan hela dagen .. När vi kom dit så fikade vi med Lussekatter och kaffe , William fick välling ;) Sen satt vi o tjatade en massa , sen kom Jörgen dit och hämtade William och gick ut på promenad , jag orkade inte följa med så jag stannade kvar inne hos Jessica istället . Sen åt vi mat , det va gott för magen :) heh .. Hade ju inte ätit ngt på hela dagen , slarvig som jag är :p men men så kan det gå ibland :) Sen fick William leka lite i gåstolen och det tyckte han va skoj , tog även med den hem idag , så han kan leka lite i den hemma oxå , har han nån rolig sysselsättning på dagarna , inte för att han kommer sitta i den så mkt , men nån liten stund på dagen blir det nog allt :) Sen gick vi upp till Williams farmor o farfar , för Jessica skulle åka till sin älskling John :p och sen kom pappsen och hämtade oss , har lagt William för en halv timme sen ungefär , då han somnade efter maten , lilla plutten , skönt att slippa hålla på att bråka när det ska nattas utan att det bara var o lägga ner han , han kan bara han vill :) Ska sätta mig o kolla på Sagan om ringen filmen det som nu är kvar med älsk , hörs sen ..

Dagens Bilder ..

              

Kommentarer
Postat av: carina

hej ta inte illa upp men william är allt bara 4 månader och han är förliten att sitta i en gåstol hans rygg klarar inte det än trots en liten stund vänta i 2 månader till

2008-01-05 @ 22:20:00
Postat av: Angelica

Kul att han gillar gå stolen. Tore älskar att sitta i den, dock sitter han bara där max 30 min om dagen och då i olika perioder.
Matstol klarar han inte riktigt av än men de kommer :-)

2008-01-06 @ 13:44:03
URL: http://angelicahakanssonling.blogg.se
Postat av: Lisa

Gud va söt han är alltså!

2008-01-06 @ 20:37:43
URL: http://www.nogg.se/LisaDahlberg

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback