HANDLAT

2008-01-10 20:11:19 Dagboken
» Kommentarer(4) «


Ja vi åkte iväg till Ica Maxi innan för vi behövde ha lite handlat , och tro det eller ej , William följde med :p haha !
Tog inte med oss vagnen för att det alltid finns såna kundvagnar med stol för bebisen , men just idag fanns det inte , så jörgen fick gå och bära William under hela tiden vi handlade . Blev lite standard grejer som brukar fattas i hemmet efter en period . William somnade en sväng i bilen , o sen har vi inte gjort så mycket annat ;)

Kollade på Unga Mödrar när vi kom hem , då det va en tjej som hade en son som hade kolik , va jobbigt det måste vara när bäbisen bara skriker o skriker , o det finns inget man kan göra :( Man måste ju känns sig så hjälplös , vet ju hur hjälplös jag känner mig , när william får ont i magen o bara skriker . det gör ju så ont i en o se sitt barn skrika så , hemskt det måste vara för henne ..

Ikväll kommer dom nya avsnitten av Las Vegas , o det måste man ju kika på :) Så vi ska kika tv hela kvällen jag o mina godingar !

Kommentarer
Postat av: Christina

ni kan väl låta han sitta kvar i bilbarnstolen i kundvagnen annars. det tar ju plats i kundvagnen men är ändå ett bra allternativ tycker jag. så gör alltid jag. bara jobbigt och bära runt på min son hela tiden eller bilbarnstolen han väger ju lite. sen är det bara krångligt och byta till en sån vagn när dom sover och sånt. men ni gör ju som ni vill.

2008-01-10 @ 20:37:11
URL: http://kicket.blogg.se
Postat av: Christina

sant. men det har ju inte jag =/ så jag gör så i alla fall :)

2008-01-10 @ 20:53:33
URL: http://kicket.blogg.se
Postat av: jonna

jag skriver texten i photoshop och ändrar opaciteten till 10 :)

2008-01-10 @ 22:24:21
URL: http://jonnalantz.blogg.se
Postat av: Angelica

Jag sätter bilbarnstolen tvärs över kundvagnen så att den liksom sitter fast så har man hela kundvagnen att stopa saker i. Har aldrig med mig vagn när jag handlar. Hatar att böka ut den. Ska köpa mig en paraplysulky sen när Tore sitter bra :-)

2008-01-11 @ 10:43:18
URL: http://angelicahakanssonling.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback