KVÄLL

2008-01-06 22:33:57 Dagboken
» Kommentarer(7) «


Nu har jag o älskling vart på Ica Maxi och handlat lite för hans mage är ras , så han har handlat lite hälso produkter , jag är dock inte lika duktig utan jag köpte chips o dip :p Måste egentligen sluta med allt gott jag med , o borde äta sallad eller ngt annat istället för chips o godis och sånt , men det är ju så satans gott :-) hihi .. Nathalie va här och passade William medans vi va iväg , o när vi kom hem igen så hade han somnat så sött ! Min goding !!
Ska bänka mig framför tv;en nu o mysa .. God Natt !!

           

Kommentarer
Postat av: Anonym

Varför har ni aldrig med sonen till affären??

2008-01-06 @ 22:50:03
Postat av: Anonym

du som skrev igår kväll o frågade varför Marie aldrig tar med William till affären, så kanske du inte tänkt tanken på att det härjar influensa och rs virus. kanske inte är Maries anledning, men tänk ändå efter!

2008-01-07 @ 08:00:16
Postat av: J

Jag vet att när jag var liten så föredrog mina föräldrar att lämna mig till grannen/grannen kom till oss så de kunde åka iväg och handla själva - i lugn och ro, dessutom på kvällstid då det inte var lika mycket folk ute + att pappa jobbade till sent (vem vill släpa med ett litet barn då, när de kan sova tryggt i en säng istället).

Vad spelar det för roll, alla har sina rutiner och antagligen funkar de bäst för detta paret. Dessutom kan det vara skönt att vara själva ibland också skulle jag kunna tänka mig.

2008-01-07 @ 15:43:45
Postat av: Anonym

Då kan dom ju aldrig ta med ungen nånstans, inte ens på mammaträffar *suck* Ungen LÄR bli sjuk förr eller senare i vilket fall.

2008-01-07 @ 19:58:57
Postat av: Malin

Är inne här ibland och kikar på Maries blogg och förstår inte varför ni har så mycket åsikter om hennes liv, hon får väl göra precis som hon vill med sin son. Strunta i att läsa om du tycker att hon gör fel i vissa saker... aaahh...blir så trött på idioter!

2008-01-07 @ 20:37:13
Postat av: Anonym

barn kan följa med överallt dom tar inte skada av att träffa andra människor o vill man inte ta med sitt barn sent och handla då kan den ena föräldern åka och den andra stanna hemma om man inte är själv med barnet då kan man åka tidigare att handla på dagen och är man rädd att barnet skall smittas av virus då kan man inte ta med det alls, inte tillvarken klädaffärer eller och sitta på cafeer och fika mm till slut blir man helt isolerad och man måste ha barnvakt till allt man ska gör och det funkar inte ju

2008-01-08 @ 00:19:07
Postat av: Nina o Hugo

Herre gud vilka dumma kommentarer! Ibland ber jag min mamma komma hit och passa Hugo så jag och mannen kan gå och handla ensammna, i lugn o ro.. Bara för att få lite tid tillsammans och få känna att man saknar den lille sonen. Och jag ser inget fel i det alls! Jag tror inte Anonym ens har barn själv. För annars hade du förstått hur mkt den barnfria halvtimmen i den stressiga affärern betyde för ett par föräldrar!

2008-01-08 @ 01:38:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback