SLEEPING BEAUTY

2008-01-27 23:20:07 Dagboken
» Kommentarer(4) «


nej om man skulle gå och krama kudden , tycker det låter som en lockande ide ? Ska nog bara plocka ur diskmaskinen först tror jag .. så slipper jag göra det imorn . :) Tänk att det redan är slutet på januari månad nu . det går fort när man har barn har jag märkt , men det är bara skoj =)

Jag vill verkligen tatuera mig , vill tatuera in williams namn o födelsedata i nån tuff stil .. får nog fundera på det ett tag till ,och kanske lägga undan lite pengar så man har råd , fast det finns så mycket jag vill ha . Måste även spara lite pengar till en ny bilstol till william . babyskyddet känns alldeles för litet för han . o dom säger att det kan användas till 9 månader . väldigt små barn isf . inte min (stora) kille . no no ..

Får bli en riktig bilstol , finns ju så många fina .. hittade en jätte fräsig på mekonomen häromdan , men det kostade ju bara 3200:- typ hela min färäldrapenning . haha . Nej , men jag ska hitta den ultimala innan jag slår till . liten kräsen får man väl vara? :)

Ni med 5-6 månders  , använder ni fof babyskyddet , hur sitter era barn i den .. eller har ni bytt och vad har ni då för bilstol?

Kommentarer
Postat av: Caroline

Vi bytte bilstol till våran son när han var ungefär 10-11månader gammal.. Innan behövdes det inte alls någon ny han satt så bra i den tills då han blev 10-11månader. Den nya bilstolen vi köpte är det bästa köpet nånsin. ;)Nu har vi en Britax (tror jag den hette(?))Och lillkillen är så nöjd med den. Lycka till sen när det är dags för er att köpa en. :) Ps. Eran son är jätte söt! :)

2008-01-27 @ 23:33:49
Postat av: lotta

vi har inte köpt en ny bilstol än, tänkte göra det om några månader. han sitter jättebra i den vi har nu.

2008-01-28 @ 09:33:09
URL: http://lottajohansson.blogg.se
Postat av: Angelica

Vi har en ny bilbarnstol som vi fått av mammas arbetskompis men andvänder fortfarande babyskyddet då han sitter bra i det och de kommer vi nog kuna ha några månader till. Huvudsaken är ju att inte huvudet sticker upp över kanten på ryggdelen.
Har en acta graco (stavas de så?) stol (den vi fick)
Ska även köpa en till sen eftersom vi har 2 bilar och måste ha 2 stolar sen när jag börjar jobba.

2008-01-28 @ 11:05:32
URL: http://angelicahakanssonling.blogg.se
Postat av: J

vi har en acta graco cosmic comfort, den är helt underbar!kram på er!

2008-01-29 @ 11:15:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback