TISDAG

2008-01-08 12:29:47 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Jahopp då vart det Tisdag .. William vaknade vid 6 imorse och ville komma till mamma och pappa .. Han va inte hungrig på nått sätt när han vaknade , verkade bara som han saknade sin mamma och pappa . Så han fick komma och lägga sig hos oss en liten stund och det tog inte lång stund innan han somnade igen , så jag lyfte över han till hans säng , lilla plutten . Runt tio klev vi upp ur sängen idag , vi har blivit så sega på morgonen nu .. Vet inte vrf , men vi har ju ändå ingen tid att passa på morgonen så varför inte ligga o mysa då?

Ska ringa min BM nu när det är telefontid mellan 13.00-14.00 , o se om vi kan fixa andra piller till mig , för jag känner inte för att vi ska skaffa syskon till William än , även om jag älskade att vara gravid så ska man ju kunna ta hand om barnen oxå , och ha råd . Det räcker med bara William för oss just nu :) Ska även tvätta ikväll .. Har blivit en del tvätt nu , känns som att det inte är lika lätt att få tvätt tid här som det va i förra tvättstugan .. Men en gång i veckan har jag lyckats med hittils .

Nu ligger min plutt o sover , han somnade efter maten min gos :) Så får vi se vad vi hittar på idag ..

Kommentarer
Postat av: Angelica

Måste bara fråga. Hur gör man om sin blogg så som du gör? Har försökt men jag fattar inte. Måste man ha sådandär pro för det?

2008-01-08 @ 13:01:16
URL: http://angelicahakanssonling.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback