Hemma igen

2008-07-02 19:18:55 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Då var man hemma igen efter en runda på stan, gick o mötte upp Karro & Filippa. Filippa sov som vanligt, hon är en riktig sömntuta den lilla damen. haha^^ Sen hitta jag en tröja, fick sen höra att Williams kusin Liam fått en likadan, lite tråkigt, men men, så kan det gå. Det är iaf en T-shirt med en polisbil på, och sen står det "Mini Polis" på ryggen! Den var iaf tuff, så jag ville köpa en sån, dom får la gå klädda likadant tillsammans annars^^ haha! Sen gick vi upp till Oden Cafét och fikade lite, eller rättare sagt åt. Blev pommes, fläskfile & Beanäis sås, en barnportion, räckte alldeles utmärkt för mig!
Sen shoppa jag en ny keps till William inne på Kappahl, och sen gick vi och mötte Jörgen för han skulle klippa sig, så då passade jag på att klippa mig jag med, har ju inte klippt mig sen i december, så det va väl en decimeter som åkte den här gången, men jag hoppas det växer ut snart, jag saknar redan mitt långa hår, nu känns det jätte kort fast att det inte är det.

Vi ska snart åka upp till ICA Maxi, måste köpa mat till lilla vovven, plus att jag funderar på att köpa med mig lite färdkost inför imorn, för det verkar som att vi åker till Borås imorn, och då stannar vi nog till söndagen :) Så om det är nån som vill träffa oss, är det bara att höra av sig, ska iaf träffa min älskade Erica, gud vad jag saknat henne! ♥

Kommentarer
Postat av: jessica

Liam köpte den först haha

2008-07-03 @ 10:45:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback