Läggdags

2008-07-28 22:01:40 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Då var det snart dags att krypa ner i sängen, jag har lite ont i huvvet så ska ta en tablett innan jag går och lägger mig. Idag har jag och William vart på sjukhuset, då hans röda i ögat inte försvunnit sen i torsdags, ringde först till BVC men hon ville absolut inte titta på hans öga utan sa att det bara vart ett brustet blodkärl i ögat, så jag ringde vidare till barnmottagningen på NÄL fick en tid då dom ville kolla upp hans öga, och man ska nog lite på sina instinkter för William hade en infektion i ögat som vi ska behandla med en pencillin salva. Visste att det va nått galet inte bara ett brustet blodkärl, man ska nog inte lyssna alltför mkt på den där BVC.

Jörgen kom upp till sjukhuset när vi satt och väntade på doktorn, hade med sig en baguett till mig, då jag inte hade ätit ngt på hela dagen, snäll han är va? Sen åkte vi och handlade lite, massa blöjjor och välling o annat smått o gott, hårfärg till mig, stack in på Lindex efteråt och shoppade mig 2 nya BH:ar, + 3 par nya trosor :) Gott att förnya sig lite.

Imorn bitti åker Älskling iväg till nya jobbet, börjar 4-5 imorn bitti då ska han ner till Malmö, så han kommer inte hem förän på onsdag eftersom han får ligga över, kommer nog kännas konstigt för både honom och mig. Men det ska nog gå bra tror jag allt :) Blir väl en tripp ner till stan imorn skulle jag tro.. Nej nu ska jag gå och lägga mig, är jätte trött!

Kommentarer
Postat av: jessica

ja du ska inte lita för mkt på bvc nä...

2008-07-28 @ 23:27:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback