Måndag 28/7

2008-07-28 11:16:18 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Vilken underbar natt och morgon vi har haft :) Jag har sovit som en stock, inte störts nått av Jörgens snarkningar, och hur underbart är inte det? Gärna fler såna nätter tack, William piggnade till lite vid 8-tiden och då fick han välling, och sen somnade sömntutan om igen, och vi gick inte upp förän kl va närmare 10-tiden :) Snacka om slappt? Men alla behöver vi en sovmorron då o då, även småbarn som min lillplutt! :) Idag är Jörgen på nya jobbet, jag hoppas det går bra för honom, så han kan starta om på nytt, med en ny funtad chef. Det ska nog bli bra detta.

I eftermiddag när han kommer hem, ska vi åka till affären och handla. Tänkte jag skulle shoppa mig lite hårfärg idag, så jag kan fixa min fula utväxt, den är inte vacker må jag säga, ska bara kolla med Jessica om hon har lust att färga mitt hår. Kanske hon kan passa på och klippa William med, beror ju på om hon jobbar o så..

Annars händer det inte så mycket mer idag, det är ju så äckligt varmt ute hela tiden :/ Det är nästan för varmt, vi hade över 35 grader i skuggan igår.. Imorn ska det visst bli lite sämre väder och det ska bli skönt, så slipper man svettas till döds. Ska strax fixa lite lunch till lilleman, och sen ska han få sova en stund.. Han är lite grinig så en middagslur kan behövas..

Kommentarer
Postat av: jessica

e ledig idag, jobbar tis, ons, tors, fre..

2008-07-28 @ 12:09:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback