Onsdag 16/7

2008-07-16 08:47:41 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Vi kom i säng jätte sent igår, även William.. Han somnade nog inte förän kl var 22 eller så, och det är inte vanligt för honom, men men så blir det ibland, han hade iof sovit ganska mycket på dan så det kanske va därför. Han vaknade iaf hursomhelst runt kvart i 8 idag, då hade pappsen redan åkt till jobbet :( Så jag gick jag upp och gjorde iordning en flaska välling.. Så nu är det mys & lek tid som står på schemat, o lite plock här hemma i vanlig ordning..

idag är det 1,5 år sen men pappa gick bort, så ja denna dagens känns väl en del inom mig även om det inte är årsdagen, varje dag utan pappa känns inom mig. Så ja det blir nog en lugn dag med lite depp för min del, men såklart jag ska försöka hålla humöret uppe för min Älskling..

Annars blir det väl en lugn dag, förhoppningsvis hoppas jag på goda nyheter, kan inte riktigt skriva vad det handlar om än, fast det är inte just mig det ska hända, även om jag får ta del av det hela, ni kan hålla tummarna även fast ni inte vet vad det är tycker jag =) hihi..

Kommentarer
Postat av: Nathalie

Ger en kram

Usch, måste vara jobbigt att sakna sin pappa.. :(

2008-07-17 @ 08:52:45
URL: http://www.metrobloggen.se/nalle333

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback