Onsdag 30/7

2008-07-30 10:00:53 Dagboken
» Kommentarer(5) «


Då va det "lill-lördag" idag, jag är så fruktansvärt gotte sugen, MEN inget sånt för mig förän kanske till helgen, måste återigen få bukt med mitt sötsug, va jätte duktig där ett tag o åt inte alls mycket, men så föll jag tillbaka i gamla banor igen, så nu är det endast på helgen jag får äta sånt :) Har jag klarat det en gång, så ska jag klara det igen :)

William tog sovmorron idag, vaknade strax efter kl 9, så då kurrade det i hans lilla mage och han ville ha välling, så nu har han ätit, fått sin ögonsalva, torr blöjja för han hade skitit ;D o nya kläder, så nu står han här brevid mig o vill knappa på tangentbordet, min lilla buse! =) Jörgen är iväg och jobbar, har ingen som helst aning om när han kommer hem, men det blir väl i eftermiddag/kväll nån gång skulle jag tro..

I eftermiddag ska jag & William tvätta massa kläder i vanlig ordning.. Känns som att det är det enda jag gör numera, haha! men men, så är det att vara småbarns förälder, det är mycket tvättande av kläder.. Annars ska vi nog bara vara hemma idag, för det bara regnar ute, inte så sugen att ge mig ut då.. Nu ska jag däremot gå och äta frukost, om William tillåter..

Kommentarer
Postat av: Jessica

Jaha va bra, då kanske man ska gå ner å kika en snabbis =)=)

2008-07-30 @ 10:57:24
URL: http://jessicanord.blogg.se/
Postat av: Jessica

Ja de finns ju ett så stort utbud till tjejer, Tuva har en hel byrå full proppad med kläder som hon bara växer ur haha Men de är svårt att låta bli att köpa =)

2008-07-30 @ 11:01:26
URL: http://jessicanord.blogg.se/
Postat av: mezzie

ÅH påminner mig om att jag måste ha en tvättid är väl lika br aoch springa ner direkt då :-P

Ha en super fin dag!

Kram

2008-07-30 @ 14:46:21
URL: http://mamatill2.webblogg.se/
Postat av: lisa

det är svårt det där med att hålla igen sötsuget, men jag skickar lite styrkevibbar som gör så att du lyckas ;) vibbvibb

2008-07-30 @ 16:06:29
URL: http://bangxbang.blogg.se/
Postat av: Lisa

när jag får ett sötsug så brukar jag ta lite morötter som jag dippar, ifall det är just chips eller liknande som jag är sugen på. Ifall jag bara vill ha något sött så brukar jag ta russin, haha. Men i vissa fall så funkar ju inte det för ibland så vill bara kroppen ha just det dära onyttiga :(

2008-07-30 @ 20:08:15
URL: http://bangxbang.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback