Så jäkla trött

2008-07-05 20:00:07 Dagboken
» Kommentarer(2) «


Inte blitt mycket bloggande idag ser jag, hehe.. Vid 12 så mötte vi iaf upp Karro, Filippa & A-K istan, hade bestämt att vi skulle gå till Älvhögsborg och bada, William doppa sig lite i deras pool för småttingar, men det va inte så populärt idag, vattnet var väl lite kallt så han blev ledsen ist, så vi gav upp det och gick och lekte istället :) Karro passade han en liten stund medans jag doppade mig, det va skönt att bada! :) Sen satt vi mest och tjötade skit o försökte sola lite, men med en liten kille på 10 månader så är inte det så lätt! ;)

Vid fem tiden tog jag och William bussen hemåt, och sen dess har han busat med mig konstant, hela tiden ska han stoppa in fingrarna i min mun, hur kul de nu kan vara? han tyckte uppenbarligen det va jätte skoj. Har precis lagt han för natten för en liten stund sen, han har ju inte sovit så mycket idag, så hoppas min lilla prins sover gott inatt =)

Det kommer iaf göra, för jag är jätte trött, haha! Ska lägga  mig i soffan sen o möla lite chips^^ hihi! Sen så händer det väl inte så mkt mer, bara slappa hade jag tänkt mig. Det har ju varit fullt upp idag så jag känner att jag behöver få slappna av lite, William tröttar ut sin mamma^^ Imorn kommer våran Älskling hem med, saknat honom sååå mycket! Har ju inte setts sen i torsdags, så nu är längtan stor!

Nej, nu ropar soffan på mig^^

Kommentarer
Postat av: JENNA

nu är min blogg öppen för allänheten igen :}

2008-07-05 @ 20:42:26
URL: http://gucciime.blogg.se/
Postat av: Jelikan

Det där med stoppa fingrarna i munnen känner jag igen. Tore har dock upptäkt våra ögon nu och vill gärna peta på dom vilket inte är så super uppskattat då han försöker peta ut ögonen på oss käns det som.

2008-07-06 @ 10:36:08
URL: http://jelikans.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback