Snart sova

2008-07-17 22:15:55 Dagboken
» Kommentarer(2) «


Ja då var denna dagen förbi, och imorn är det fredag! Gött det, för det innebär pengar så imorn då, om inte Jörgen skulle ha mitt kort, så tänkte vi dra ner på stan och göra lite ärenden, alkoholen ska handlas inför lördagen, sen ska jag köpa lite tilltugg, som chips o sånt :) Fast det skulle jag ju oxå hinna fixa på lördag, Antar att Jörgen inte ska jobba på lördag eller jag hoppas att han inte ska göra det iaf. Så man hinner få lite saker gjort hemma o sådär.

Annars har vi inte gjort så mycket idag, vi kom aldrig ut, William blev så fruktansvärt grinig o gnällig sen på kvällskvisten, när han såg att hans pappa kom hem, ja då bara spruta tårarna ur ögonen på honom, så lycklig blev han över att se sin älskade papi, dom har en väldig stark kärlek dom 2 ♥ Precis så som det ska vara :)

yeah, snart är det lördag, och paaarty :) hihi.. Ska bli jätte skoj att få släppa loss lite och inte bara gå hemma och vara mamma. Även om jag älskar att vara hemma med lilleman o bara vara mamma, så behöver man vara utan dom små lite med, behöver alla föräldrar. Nu tänkte jag att jag skulle gå o se ett avsnitt av Hells Kitchen sen blir det nana! :)

Ni får gärna bättra er med kommentarerna lite va^^, höhö!

Kommentarer
Postat av: Liza

Jag funderar på att lämna Love och Tobias hemma på lördag och gå ut en sväng. (Fast nykter då.) Vi kanske ses =)

2008-07-17 @ 23:57:25
URL: http://lizadahlberg.blogg.se/
Postat av: Jessica

Oo ska du oxå ut på Lördag =) Jag med.. Så nervig över att vara borta från Tuva haha

2008-07-18 @ 19:40:55
URL: http://jessicanord.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback