Spikön

2008-07-23 21:51:46 Dagboken
» Kommentarer(0) «


Kom ut ganska sent idag med, då William skulle sova sent, vaknade runt 15-tiden.. Då packa vi väskan med lite fika och gick och mötte Åsa & barnen sen traskade vi ner mot stan och till Spikön och matade fåglarna, det tyckte Thea va jätte skoj :) hihi, William var mest sur för att han inte fick äta brödet. Han tror ju att man kan äta allt, min tokunge! :) Sen gick vi in till stan en sväng o kikade på Exit, då dom har utförsäljning nu, för hela butiken ska flytta till Överby. Så det va 50% rabatt på alla deras kläder, så på fredag ska jag gå dit o se om jag hittar nått snyggt till Wille =)

Imorn ska vi träffa Åsa igen, tänkte vi skulle gå ner till stan o kika på SG Interiör, dom har ju sååå mycket fina saker, lika bra man går dit när man inte har pengar för annars blir det lätt att man köper för mycket, har sett en bodysuit jag vill ha där, William skulle vara sååå söt i den^^ Nej nu ska jag sluta babbla..

För nu ska jag gå o ta mig en macka.. Då jag inte ätit speciellt mycket idag, blir så när det e värme ute, jag tappar matlusten^^


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback