Svettig

2008-07-07 20:04:20
» Kommentarer(2) «


Nu vart jag hemma från gymmet :) Cykelturen gick bra, jag körde inte vilse en endaste gång, hihi! Jag har aldrig cyklat dit förut men det gick galant efter älskling gav mig en vägbeskrivning, så nu kan jag cykla dit fler gånger, när jag kom dit träffade jag på Jonnah, Mickis & Kim, sen körde jag 20 minuter på bandet, och sen 40 min styrka! Blev ett svettigt pass vill jag lova, och sen cyklade jag ju hem, så jag luktar inte gott nu, haha! Jag ska alldeles strax hoppa in i duschen och sen äta lite kvällsmat!

Hoppas på att jag kan komma iväg och träna imorn med, o fått köra ett pass, dom har ju bara aerobics på tisdagar nu på sommaren, hoppas dom kommer ha det lite oftare sen när sommaren är över. Nej nu ska jag bädda min sons säng som jag visst inte bäddat än, så han kan lägga sig o sova!

Kommentarer
Postat av: Moa

Hej! Jag har e liten fråga till dig.. Skulle inte du kunna skriva lite om när du blev gravid och såå? Hur du tänkte, kände, tyckte osv. Hur berättade du för dina föräldrar? Hur tog dom det? Varför bestämde du dig för att behålla barnet? Hade vart väldigt intressant att läsa :D



2008-07-07 @ 20:11:35
Postat av: erik

Hej saknar min lille buskompis till kusin vill gärna träffa han nån dag går det att ordna?

2008-07-07 @ 21:15:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback