Då var vi..

2008-06-11 21:13:10 Dagboken
» Kommentarer(1) «


..hemma efter dagens fläng! I förmiddags tränade vi ett pass, jag hittade en underbar maskin som man tränar magen med, den kommer jag bänka fast mig vid, vid varje träningspass! hehe, det kändes när man pressa musklerna, och det är ju så det ska vara, det ska ju kännas att man tränar! :) Sen åkte vi hem och käkade lunch och sen släppte Älskling av mig och William hos Åsa :)

Vi gick ner till stan, hon skulle kika på en grej inne på Sportex, och sen till Nitlotten för jag skulle hämta en grej. Sen gick vi och handlade lite, min kära sambo älskar mjölk så det går åt en del i vårat hushåll, köpte mig även lite lovely apelsinjuice! ♥  Så underbart gott är det, fast färskpressad är ju godast såklart!

Imorn kommer det en tant från Trygg Hansa och ska prata försäkringar med oss, hoppas vi kommer fram till ett bra val. Vi har ju bilen föräskrad där, så vore bra om vi fick alla föräkringar hos samma bolag!
Nu regnar det här, kan ju behövas då det vart sån hetta under ett bra tag, skönt i luften om inte annat, nu ska jag gå och slappa i soffan och se om det finns ngt bra på tv!

Kommentarer
Postat av: anonym

Har ni inga försäkrinar? William, är han försäkrad?

2008-06-11 @ 21:55:09
URL: http://www.anonym.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback