Dagen börjar..

2008-06-10 22:01:08 Dagboken
» Kommentarer(2) «


..lida mot sitt slut, och den har endast bestått av lek och bus och mys idag! Mysigt med sånna dagar oxå, så man får slappa lite, fast jag har nog hellre tusen järn i elden om jag ska vara riktigt ärlig! haha :) Men man får ta sig lite lugn och ro ibland, kroppen behöver det! Jag har precis ätit kvällsmat, blev kräm och havrefras. Ska snart gå och borta tänderna, så jag inte glömmer det, har en tendens till det.

Tråkigt nog så var det inget Desperate Housewives idag ;/ Så ja har gjort lite annat som behövdes här hemma, plockat upp efter lilleman tex, ja han river ju ut en hel del saker under dagens gång, så det är väl det jag gör på kvällarna när han gått och lagt sig :)

Imorn är det träning igen som gäller, ska bli skönt att köra ett pass, jag längtar! Tycker det är så fruktansvärt kul och träna, men även lite jobbigt, men man känner sig bättre i kroppen när man fått pressa den lite :) Måste fixa min cykel så jag kan cykla på pass sen ;D

Nu ska jag lägga mig i soffan innan jag ska sova, Tjing!

Kommentarer
Postat av: mezzie

ÅH va fiiint du fått det =)

2008-06-10 @ 23:06:25
URL: http://mamatill2.webblogg.se/
Postat av: sesse

Ja han har det nu, men om jag flyttar hit till island kan han lätt få vårdan av honom också.. men om jag flyttr hit men har min adress kvar i sverige då kan han inte göra ngt..

2008-06-10 @ 23:17:14
URL: http://soulstone.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback