Lördag 28/6

2008-06-28 10:51:18 Dagboken
» Kommentarer(2) «


God Dagens!
Om man ska sammafatta gårdagen så var den lyckad :) Vi satt först hemma hos Jessica, Jag, Anna & Jonnah, och såklart jessica då. drack lite cider och åt chips och tjata skit, som man brukar göra på förfester, sen körde williams farfar ner oss till stan, så gick vi in på Nitlotten allihopa, vi sprang nog ut ett antal ggr oxå för att kissa, det va alldeles för lång kö till toaletterna. haha! :) Sen efter dom stängde vid 1, gick vi vidare till sand och va där till 2, precis innan vi skulle gå blev det lite slagsmål, men men , det är sånt som händer. Vid halv 4 var det dags att gå hemåt. Och sen vaknade William kl 6 imorse :)

Jörgen gick upp o gjorde iordning välling till honom, och sen åkte han och jobbade vid 8, jag och William somnade om och sov till halv 10, så nu är det full fart på lilleman här hemma, hehe.. Skönt att vara hemma med han igen, saknar ju min lilla goding då jag är borta från honom, men samtidigt är det skönt att få komma ut och göra nått annat än att bara vara mamma.

Idag har vi inget planerat, vara hemma och mysa, ikväll ska vi äta tacos, och jag ska göra choklad doppade jordgubbar hade jag tänkt mig :) Visst låter det gott? Nu får jag gå och leka med lilleman som tycker mamma är tråkig som sitter här..


Kommentarer
Postat av: Anonym

Ja absolut =) Dom är ju så mycket med oss mammor dom små ..

2008-06-28 @ 11:20:00
URL: http://jessicanord.blogg.se/
Postat av: E m m y (Amafäo)

Åhh så fin din nya design är.. ;)

2008-06-28 @ 13:12:49
URL: http://amafao.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback