Simpson the movie

2008-06-29 22:27:45 Dagboken
» Kommentarer(1) «


Vi har precis kollat på film här hemma, vi hyrde film genom våran boxer, så det blev Simpson the movie. Den var helt okej att se, man fick sig allt några goa skratt, haha! Imorn är det ny vecka, jag ska träffa Åsa på förmiddagen, sen får jag gå och lämna William hos sin faster för jag ska iväg till tandläkaren :/ och sen ska jag tvätta mellan 16-20 :( tråk tråk..

Vi tänkte vi skulle börja tapetsera Williams rum denna veckan, det kommer bli blått :) Ska bli så skoj att få börja, både jag och jörgen längtar, då vi vet hur snyggt det kommer bli :) Vi tapetserade ju om hela förra lägenheten ensamma, så detta kommer bli ännu snyggare, vilket kommer göra att jag kommer trivas här ännu bättre och inte vilja flytta härifrån!

I helgen åker min älskling bort igen :/ Det är jobb i Strömstad då.. Tråkigt för mig.. Men vi klarade ju oss sist så det ska nog gå bra denna gången med, nu är det dags för sängen, så god natt! :)

Kommentarer
Postat av: Jessica

Förstår precis vad du menar =) Nu ska vi flytta å få ett rum till Tuvis och jag bara längatar tills vi får den så jag kan börja tapetsera och inreda hennes rum =) såå roligt hehe

2008-06-30 @ 10:00:14
URL: http://jessicanord.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback