Söndag 1/6

2008-06-01 13:15:20 Dagboken
» Kommentarer(3) «


God Dag!

Igår va vi hemma jätte sent, va hemma runt 1 natt, för vi va nere på Cruisingen o kollade. Det va jätte trevligt tills en viss person kom och balla ur totalt! Tragiska människa! Sen åkte vi hem och sov, William sov nästan hela tiden, William vaknade kl 9 imorse o ville upp, sen åkte vi iväg hem till Victoria för Jörgen skulle lämna tillbaka hennes traktor som dom lånat för att köra saker till Nitlotten, sen blev det lite handling på Maxi..

Sitter o pratar med Jessica persika i telefööön, William sover middag.., sen ska vi gå ner till stan en sväng o kika lite. Det är väl det som händer idag, ikväll ska jag och Jörgen grilla när han kommer hem.

Kommentarer
Postat av: Lina

Här blir det också grillning idag, mums!

2008-06-01 @ 15:02:58
URL: http://neithotep.blogg.se/
Postat av: Frida

Hej där!



Tänkte bara höra ifall du gjort designen själv? Eller om det är någon annan som gjort den? Den är ju super fin! Behöver själv lite hjälp :-P Så det är därför som jag undrar!

2008-06-01 @ 19:35:51
URL: http://absolutefridaa.blogg.se/
Postat av: Frida

Tack! Men det är så konstigt. Hos en del så ser den jätte konstig ut. Bara helt svart! Det är det som är så konstigt! Plus att jag ville ha rundade hörn på båda sidor. Men hon Karro fattade tydligen inte så jag fick inte som jag skrev hur jag ville ha de tyvärr :/

2008-06-01 @ 20:36:26
URL: http://absolutefridaa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback