Hemma ..

2008-03-24 17:14:54 Dagboken
» Kommentarer(3) «


Jörgen kom hem efter bara nån timma på sjukan , dom hittade inget fel . Dock tycker jag inte att dom tittade så noga heller , dom gjorde bara ett EKG! Dom kunde väl åtmonstonde tagit ett blodprov?! jaja , det flesta vet vad jag tycker om den svenska sjukvården , o det är inga vackra ord jag har att säga om dom!

hur som helst , så har vi inte gjort så mycket idag , William fick en burkmat till lunch , potatis & nötkött . Det verka han tycka va jätte gott för han smaska i sig som bara den :) Sen har han fått ett skönt bad me , så nu luktar lillprinsen gott , nu ligger han i famnen o myser hos pappsen efter en flaska välling , och får ha lite egen mammatid för mig själv ! :D

Dom sitter o tittar på dom dära skit filmerna "Star Wars" som går på TV nu , det hoppar jag helst över om jag ska vara riktigt ärlig !

Kommentarer
Postat av: mezzie

hihi det gör min lille med sin far med ser på dessa otroligt kassa filmer :-P Själv blir det ut och pulsa i denna förbannade snön ihopa med Ikaros :-)
ha en super fin kväll nu!

2008-03-24 @ 17:48:49
URL: http://thisismylife.webblogg.se
Postat av: Frida - Philips mamma.

Ja, otroligt skönt! Usch, jag förstår dig.. Men fan ta dom om det händer igen när dom sa att dom inet "hitta" något dom asen! :@

2008-03-24 @ 20:30:45
URL: http://friidalicious.blogg.se
Postat av: Lina

Hoppas att det verkligen inte var något då, för har de missat något blir man ju riktigt arg!

2008-03-25 @ 11:20:32
URL: http://neithotep.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback