Bebisgos hos Sara

2008-11-05 22:43:13 Dagboken
» Kommentarer(2) «


Fullt upp som vanligt, det tar på krafterna att studera och vara mamma, iaf när man inte är van att studera.. Har kommit i obalans efter lovet så jag har inte riktigt kommit in i det än.. men det kommer la, nu är det ju inget lov innan jul så då ska jag väl fixa det, sen får vi se hur de blir nästa termin. Fick förresten mer än godkänt på Engelska provet, engelska är min grej, jag älskr engelska, tycker det är svin kul och känner att jag lär mig nåt. :) Men däremot på svenska provet som jag gjorde innan lovet gick skit, jag fick IG =( Men samtidigt har jag bett läraren hjälpa mig men hon verkar inte vilja lära ut utan tycker att man borde kunna det.. men jag fattar inte grammatiken i svenskan.. i engelska är den lätt.. Jag va nog engelsk i mitt förra liv tror jag, det måste vara så!

på eftermiddag knallade vi alla hem till Sara & Robin för att spana in deras söta dotter Alice! Sara bjöd på kaffe och kaka, mums va det! Jag fick även hålla Alice, lätt som en fjäder va hon. ja ni kan ju gissa om jag blev sugen på bebis? Liksom mer sugen än vanligt.. Vi stannade nog tills klockan va efter 7, när vi kom hem va det sovdags för William.. och nu sitter jag o klurar på en bokrecension.. Har skrivit lite men ja vet inte riktigt vad ja ska skriva för att det ska låta bra, men jaja.. det ger sig!

Imorn börjar jag 8.20 och sen har jag lunchdate med Åsa =) Ska bli najs att träffas utan barn lite.. haha! =) men nu ska jag mumsa i mig lite mat o sen blir de sova! =)

Kommentarer
Postat av: Emma

Vad mysigt med bebisgos ;). Hur gammal är bebisen?



Föresten hur går det med eran bebisplanering?

2008-11-06 @ 08:56:12
URL: http://emmaaronsson.blogg.se/
Postat av: Angelica

Ja, det har han och jag med för den delen. Så lika dumma båda två...därför man inte kan vara så arg som man skulle vilja. Men vi ska lägga det bakom oss och gå vidare. För att det vi har är bäst! =)

2008-11-06 @ 12:38:19
URL: http://elidasofie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback