Julklappshandling..

2008-11-29 22:38:41 Dagboken
» Kommentarer(3) «


Hallå såhär på kvällskvisten..
Vi kom iväg till Överby idag, det blev inte sådär jätte mycket julklappshandling, men det blev 2 st pyjamasar till William, dock inte som julklapp, han växer ju så det knakar så ja fick köpa 92 på dessa pyjamasar. Hittade även ett kök på Maxi till rimligt pris som han ska få i julklapp av tomten.. Kikade även på jeans till Jörgen men han hittade inga som föll han i smaken så det är bara att fortsätta leta.. =) Blev lite handling på Maxi med, för jag hade planerat att göra pastasallad .. =)

 



Vid halv 7, drog Jörgen iväg till Tanumstrand för att jobba.. Jag och William busade en stund till innan det va dags att byta till pyjamasen och kvällsvällingen. Tog en stund innan han ville sova idag, låg i sin säng o pratade så gott =) Underbart att höra på hans mummel.. hihi! Sen har jag väl inte gjort så väldans mycket, kört igång diskmaskinen, suttit o smaskat lite polly, samt tittat på CSI.

Händer inte så väldans mkt mer idag, blir väl lägga sig i sängen om en liten stund.. För imorn blir det ju jag som går upp med William, Jörgen är ju hemma såpass sent så han behöver få sova.. Eftersom han ska jobba på måndag dessutom och börjar kl 4. Tycker synd om min älskling! Måndag har jag tatt ledigt från skolan, för dom har planeringsdag på Williams dagis så det är stängt, ska även till tandis på måndag, så då får William helt enkelt följa med mig, får väl se hur det ska gå.. Får hoppas han är på ett bra humör och håller sig i skinnet.



*William myser i soffan*

Kommentarer
Postat av: Åsa

Jag är ledig på måndag jag med om du vill kan jag passa wille när du är hos tandis om du tror att han vill?

2008-11-30 @ 00:27:08
Postat av: Åsa

Jag är ledig på måndag jag med om du vill kan jag passa wille när du är hos tandis om du tror att han vill?

2008-11-30 @ 00:27:32
Postat av: Lina

Vilket häftigt kök =)

2008-11-30 @ 18:12:31
URL: http://neithotep.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback