Lägenhetsvisning

2008-11-06 21:02:52 Dagboken
» Kommentarer(3) «


Vi har haft en riktig mysdag idag =) För en gångs skull är det skönt att inte ha nått att göra även om jag gillar att ha många bollar i luften, kände att jag behövde få slappna av lite.. Hela veckan har vart fullt med saker att göra. Vi va iväg en sväng och handlade på ICA Maxi. Fick köpt både det ena o det andra, massa frukt till vår frukt tokiga herre, han är en riktig fruktälskare =) Sen fick jag även ett mail från Eidars att jag blivit erbjuden en visning på en lägenhet.. en trea på 78 kvm, så jag ringde till han som har lägenheten, och vi fick komma o titta på den redan imorron :) Ska bli kul.. Jag hoppas den är fin och att vi får den, för både jag och Jörgen vill på Karlstorp, men ingen idé att ha för höga förhoppningar, det blir va det blir =)

Just nu har jag en lasagnette i ugnen, den är snart klar så då ska vi äta gott och titta på Rush Hour, =) Dom är så bra dom filmerna, älskar Jackie Chan & Chris Tucker sån himla bra duo :) Man får sig många roliga skratt^^ haha! =)
imorn är det upp tidigt igen, men jag slutar tidigt oxå. 11.30 =) Lyx va? Har hela dagen med min underbara familj förutom när Jörgen ska iväg och jobba på kvällen då .. =)

Nej nu TV & maaat!

Kommentarer
Postat av: Emma

Ja det får vi allt hoppas =)



Åh, lägenhetsvisning, vad roligt. Vart på karlstorp är det?

2008-11-07 @ 10:00:51
URL: http://emmaaronsson.blogg.se/
Postat av: Emma

Okej, är det mittemot skolan eller dom höga husen brevid möllan?

2008-11-07 @ 11:30:16
URL: http://emmaaronsson.blogg.se/
Postat av: Emma

Ses snart? Vart skrev jag det? =)

Jaha okej, ja däär kikade vi på lägenhet innan men jag gillade inte att dom hade toaletten i köket typ. =) Hur gillade ni dom?

2008-11-07 @ 17:12:50
URL: http://emmaaronsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback