ÖF helt för oss själva!

2008-11-03 21:34:33 Dagboken
» Kommentarer(3) «


Då var kvällen kommen =) Vid 4 drog jag och min underbara prins till ÖF, tyvärr va det ingen mer än vi som kom, men vi hade skoj ändå.. William gick fram och tillbaka hela tiden med bollar o leksaker och va allmänt busig, vi hade ju hela stora lokalen för oss själva.. Sen satt vi och prata massa med Mimmi (hon jobbar på familjecentrum) sen sa det poff så va klockan 18 och det va dags att gå hem, passade utmärkt för William va jätte trött..

på vägen mötte vi upp Jörgen & Rocky.. För vi skulle åka och handla så William fick vara hos farmor sålänge. Det finns nämligen ingen bilstol till han i den bilen som vi lånade. Men det tror jag inte William hade nåt emot. =) Nu fick jag iaf handlat lite mat och mera välling till prinsen =) Imorn ska vi hem till Åsa och fika, ska bli kul speciellt då vi inte träffas så ofta längre =/ Men det kan ju inte hjälpas, både hon och jag pluggar ju, hon har det aningen tuffare då hon pluggar på högskolan =) Tycker hon är jätte duktig som orkar, hon har ju ändå 2 små busar hemma :)

Jag och bejbi ska kolla på SAW III snart, jag har sett början bara men då va jag ensam hemma o tyckte den va så läskig så jag vågade inte se mer, men när min älskling är breve ska jag nog våga se =) Så nu ska jag gå o göra mig en smörgås och krypa upp i soffan med honom, vi hörs imorn! =)

Kommentarer
Postat av: Lisa

Typiskt då...jag hade tänkt gå till ÖF idag...

2008-11-03 @ 22:13:21
URL: http://lizadahlberg.blogg.se/
Postat av: Åsa

Tack va snäll du är som tycker jag är tuff som orkar det, men hur vet du att jag orkar haha;-) ja i morgon blir det smarrig fika här hos mig med massa gotti gotti!

2008-11-03 @ 22:31:19
Postat av: Emma

Oj, var ni alldeles ensamma =) Men vi kommer nästa måndag iaf.

2008-11-04 @ 09:42:43
URL: http://emmaaronsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback